پرش به محتوای اصلی

با حمایت اداره کل ICT استان فارس؛

اولین دوره مسابقات آزاد مهارت کشوری موبایل اپلیکیشن در شیراز برگزار می شود

اولین دوره مسابقات آزاد مهارت کشوری موبایل اپلیکیشن در شیراز برگزار می شود
با هدف توسعه اپلیکیشن های کاربردی، ایجاد بستری برای خدمات فرهنگی و شناسایی متخصصان این حوزه، اولین دوره مسابقات آزاد مهارت کشوری موبایل اپلیکیشن در شیراز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، با هدف شناسایی و پرورش ایده های خلاقانه در حوزه برنامه نویسی تلفن همراه، ایجاد فرصت مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفه ای شرکت کنندگان، گسترش و ترویج خدمات ارزش افزوده تلفن همراه با رویکرد برنامه ­های کاربردی در حوزه تلفن همراه، اولین دوره مسابقات کشوری تلفن همراه اپلیکیشن 13 و 14 اسفندماه در شیراز برگزار می شود.
این دوره از مسابقات در دو مرحله برگزار می شود و در مرحله اول که به صورت غیر حضوری و مجازی است هر تیم یا شرکت کننده باید یک برنامه تلفن همراه برای سیستم عامل اندروید را برای شرکت در مرحله اول به تارنمای مسابقات به نشانی Tvtofars.ir ارسال کند و در این مرحله محدودیتی در معرفی تیم های شرکت کننده وجود ندارد و مسابقات به صورت پروژه محور برگزار می شود.
در مرحله دوم که 13 و 14 اسفندماه به صورت حضوری بین 15 تیم برگزیده مرحله اول در شیراز برگزار می شود جهت سنجش توانایی و مهارت برنامه نویسان یک پروژه ساختگی در اختیار تیم ها قرار داده می شود تا به تکمیل آن بپردازند و با توجه به کیفیت کدهای نوشته شده و امتیازات مرحله قبل، سه تیم برتر مسابقات توسط داوران انتخاب می شوند.
شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانی، سلامت دیجیتال، فرهنگ سازی عمومی و حقوق شهروندی، بیمه و فناوری های مالی،گردشگری و صنایع دستی، آموزش و بازی های موبایل از محورهای برگزاری این دوره از مسابقات می باشد.
به تیم های برگزیده مسابقات جوایز نقدی تعلق می گیرد و بر این اساس به تیم اول مبلغ 9 میلیون تومان، تیم دوم شش میلیون تومان و به تیم سوم چهار و نیم میلیون تومان اهدا می شود.
۲۰ بهمن ۱۳۹۸ ۰۸:۰۰
تعداد بازدید: ۷۲۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید