پرش به محتوای اصلی

تشریح طرح نوآفرین در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان یزد

تشریح طرح نوآفرین در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان یزد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای حمایت از کسب و کارهای نوپای حوزه فاوا و طرح‌های توسعه اشتغال این حوزه را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات استان یزد، محمدرضا پاکدل در دومین نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان یزد، با بیان این که در طرح «نوآفرین» تسهیلاتی چون معافیت مالیاتی و بیمه‌ای برای استارت آپ‌ها درنظر گرفته شده است، گفت: استارت‌اپ‌ها می‌توانند در مسیر رشد و بلوغ خود از این تسهیلات و سایر حمایت‌های پیش بینی شده در این طرح بهره‌مند شوند.

عضو کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان یزد، نقش اشتغال حوزه فاوا را در جلوگیری از مهاجرت نیروهای دانشی از استان، هوشمندسازی سایر کسب ‌وکارها، رونق تولید و اشتغال در مشاغل کوچک از راه تجارت الکترونیک یادآور شد و افزود: شغل‌های حوزه فاوا با وجود بهره‌ وری بالاتر نسبت به سایر حوزه ها، منابع مالی کمتری برای ایجاد و توسعه نیاز دارند و زمینه مناسبی برای اشتغال بانوان و دانش آموختگان دانشگاهی هستند.

نماینده ارشد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان یزد در ادامه با بیان اینکه بر اساس آمارها و شاخص‌ها زیرساخت‌ها و نیروی انسانی مناسب برای اشتغال در حوزه فاوا در استان یزد فراهم شده است، مهم‌ترین شاخص‌های ارتباطی این استان را بیان کرد و شمایی از زیست بوم نوآوری و کارآفرینی فناوری اطلاعات و ارتباطات استان یزد را نشان داد.

پاکدل با اشاره به رتبه سوم استان یزد در شاخص توسعه یافتگی فاوا در بین دیگراستانها گفت: یزد، تهران و سمنان سه استانی هستند که وضعیت سبز و بسیار خوب را دارند.

وی به میزان ظرفیت پهنای‌باند ورودی استان اشاره کرد و با بیان اینکه در زمان اوج تنها از 18 درصد از این ظرفیت بهره‌برداری می‌شود، گفت: در بخش زیرساخت‌های ارتباطی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با توسعه زیرساخت‌های لازم و ارتباطات ثابت و سیار دسترسی مناسب را برای مردم و کسب‌وکارها فراهم کرده و لازم است سایر دستگاه‌ها و بخش‌های متولی، با هم‌افزایی و همکاری برای افزایش خدمات و تولید محتوا نقش خود را در توسعه اشتغال و اقتصاد استان و کشور ایفا کنند.

استاندار یزد، در بخش پایانی نشست  با تقدیر از گزارش خوب اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر برنامه‌ریزی برای برگزاری هر دوهفته یک بار نشست های کارگروه تاکید کرد و ارایه گزارش و برنامه های سایر دستگاه های عضو کارگروه اشتغال استان را خواستار شد.

رییس کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان یزد با بیان این که اولویت اشتغال این استان بکارگیری نیروهای بومی است گفت: برخی دستگاه‌ها برنامه‌های خوبی در جهت ایجاد اشتغال دارند اما اطلاع‌رسانی مناسبی صورت نمی‌گیرد.

طالبی با تاکید بر استفاده از ظرفیت صدا و سیما و رسانه ها برای اطلاع‌رسانی به افراد تحصیلکرده و جویای کار، از صدا و سیمای مرکز یزد خواست تا با مدیران ادارات تعامل بیشتری داشته باشد و طرح ها و تسهیلاتی که از طریق سازمان ها و ادارات ارایه می‌شود را به مردم این استان اطلاع رسانی کند.

گفتنی است نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری ‌شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان سه شنبه نهم مهر ماه 98 به ریاست محمدعلی طالبی، استاندار یزد و با حضور سیدمسعود عظیمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار،محمدرضا پاکدل، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و سایر اعضای کارگروه در سالن زنده یاد حمیدیا برگزار شد.

 

 


۱۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۸:۰۰
تعداد بازدید: ۸۴۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید