مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با اشاره به اینکه یکی از اهداف پیش روی این اداره کل توسعه فناوری های ارتباطی روز در روستاهای هدف گردشگری استان است، گفت: به سرعت در حال ایجاد این تکنولوژی ها در روستاهای این استان هستیم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، علی سملیان مدیر کل ارتباطات این استان، در مراسم افتتاحیه ارتقا تکنولوژی سایت همراه روستای بندو از توابع شهرستان عسلویه به نسل سوم همراه با بیان اینکه استان بوشهر در همه ابعاد دارای ظرفیتهای گردشگری است، گفت: برای بهره مندی بیشتر گردشگران از ظرفیتهای استان نباید جای خالی ارتباطات در هیچ حوزه و تکنولوژی احساس شود.
وی افزود: پس از تصویب طرح گردشگری توریسم 2022 با هدف جذب حداکثری گردشگر در 24 روستا و دو منطقه عشایری، اداره کل ارتباطات استان سند توسعه ارتباطی این روستاها را با بررسی های میدانی و کارشناسی فنی تدوین کرد و امروزه شاهد اتمام پروژه پوشش ارتباطی در بسیاری از این روستاها زودتر از بازه زمانی مقرر هستیم.
سملیان تصریح کرد: در هر روستا ۱۰ تا ۱۵ اقامتگاه بومگردی ایجاد میشود و گردشگران زیادی از سراسر کشور به این مناطق می آیند امید است با راه اندازی زیر ساخت های ارتباطی علاوه بر رونق اقتصادی و افزایش درآمد، زمینه جلوگیری از مهاجرت روستاییان به دیگر مناطق ایجاد شود و جمعیت مهاجر شهری به روستاهای محل زندگی خود برگردند.
مدیر کل ارتباطات استان بوشهر با بیان اینکه ارتباطات در این مناطق گردشگری باید به گونه ای باشد که با کمک به تبلیغات روستایی نظر گردشگر را جلب کند، گفت: تولیدات روستایی و صنایع دستی بدون حضور و کمک ارتباطات از سطح روستا فراتر نمی رود و این صنایع تنها با حضور این تکنولوژی به اشتغال پایدار برای روستاییان تبدیل می شود و آشنایی گردشگران با مناطق بکر، تولیدات و امکانات روستا را ممکن ساخته و جذب آنها را میسر می سازد.
سملیان ادامه داد: در سفر سال گذشته وزیر ارتباطات به این استان، روستای بندو مشمول حمایت طرح خدمات اجباری روستایی قرار گرفت و هم اکنون شاهد بهره برداری از این پروژه با مبلغی بالغ بر هفت میلیارد ریال هستیم.
مدیرکل ارتباطات استان از افتتاح این طرح در آینده نزدیک در روستای جبرانی، روستاهای کوهچر و تنگمان جمال آباد در جنوب استان خبر داد.
همچنین مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر در مراسم افتتاح پنج روستای گردشگری پشت کوه شهرستان دشتستان گفت: ایجاد ارتباطات در مناطق گردشگری باعث افزایش هجوم توریست و رونق اقتصادی این مناطق می شود.
وی افزود: با ایجاد دو سایت در روستاهای خیرک و بن سنا علاوه بر ایجاد پوشش تلفن همراه در این دو روستا سه روستای شکرک، سنا و بیدو از منطقه پشت کوه دشتستان تحت پوشش نسل دوم و سوم همراه قرار گرفته اند که این پروژه ها نیز با تصویب وزیر ارتباطات در سفر وی به استان بوشهر مشمول طرح خدمات اجباری روستایی قرار گرفتند و هرکدام با هزینه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال به بهره برداری رسیدند.
مدیر کل ارتباطات استان بوشهر اظهار کرد: استان بوشهر دارای بزرگترین صنایع گاز و نفت کشور است و بنادر بسیاری دارد و هم اکنون در کنار این ظرفیت ها رونق صنعت گردشگری در دست اجراست و این استان توانسته در سال های اخیر جزء سه رتبه برتر کشوری در حوزه گردشگری باشد .وی ادامه داد: ایجاد ارتباطات در روستاهای هدف گردشگری منجر به توسعه کارآفرینی و شناسانده شدن این روستاها در سطح کشور شده و درآمدزائی بسیار بالایی را برای مردم بومی روستا به دنبال داشته است