مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی با اشاره به ایجاد اشتغال زایی برای جوانان گفت: رویدادهای کارآفرینی در دانشگاه ها نقش مهمی در ایجاد فرهنگ کارآفرینی ایفا می کند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی، علی دلگیر ، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در اولین استارتاپ ویکند گردشگری لوت با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادهای انگیزشی و کارآفرینی در دانشگاه ها گفت: آشنا کردن دانشجویان با مفاهیمی مانند فناوری اطلاعات در خودکفایی در کنار مطالعه و یادگیری دروس دانشگاهی و با هدف اشتغال زایی و کارآفرینی امری ضروری است و باید این موضوع در طی دوران تحصیل در دانشگاه مورد توجه قرار گیرد.
دلگیر با اشاره به نقش دانشگاه ها در تولید علم تصریح کرد: دانشگاه ها به عنوان مهد تولید علم تاکنون رسالت خود را به درستی انجام داده اند و در کنار این وظیفه مهم توجه به کارآفرینی و مهارت افزایی از اقتضائات دانشگاه های پیشرفته با رویکرد پرورش افراد دارای تخصص و زمینه کافی برای خود اشتغالی است.
وی افزود: در صورتی که دانشجویان آموزش های لازم و کافی برای کارآفرینی را کسب کنند و زمینه برای محک این آموزش ها در دانشگاه ها ایجاد شود سرمایه فکری، مالی و تخصصی-مهارتی دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در مسیر مناسب و کارا به بهره برداری می رسد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادهای کارآفرینی در دانشگاه ها جهت ایجاد دانشگاه های کارآفرین تصریح کرد: برگزاری رویدادهای کارآفرینی تخصصی بین رشته ای علاوه بر آشنا ساختن دانشجویان رشته های مبتنی بر فناوری اطلاعات با موضوع کارآفرینی، دانشجویان سایر رشته ها را نیز با ظرفیت توانمند ساز فناوری اطلاعات آگاه ساخته و فرهنگ کارآفرینی در همه حوزه ها را تقویت می کند.
دلگیر ادامه داد: در استارتاپ ویکند گردشگری لوت در دانشگاه پیام نور بیرجند با محورهای جانبی صنایع دستی، محصولات کشاورزی و معادن و سنگ های قیمتی ظرفیت های گردشگری استان و طرح ها و ایده های ترکیبی حوزه فناوری اطلاعات و گردشگری مطرح شدند و سه طرح برتر با حمایت هایی از قبیل پرداخت تسهیلات از محل وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و استقرار در پارک علم و فناوری و مرکز رشد دانشگاه پیام نور حمایت می شوند.
وی افزود: در این رویداد بیش از 100 نفر از افراد علاقه مند و صاحبان ایده شرکت کردند که در نهایت 13 تیم بر روی ایده های خود شروع به کار کردند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی اظهار امیدواری کرد با استمرار رویدادهای تخصصی گردشگری در استان گام بلندی برای ارتقا گردشگری در این خطه از کشور برداشته شود.
بر اساس این گزارش، در رویداد استارتاپ ویکند گردشگری لوت دانشگاه پیام نور بیرجند، کارگاه های بوم ناب، اعتبارسنجی، کمینه محصول پذیرفتنی و نحوه ارائه نیز طی سه روز برگزاری با استقبال پرشور دانشجویان توسط اساتید و کارآفرینان با تجربه ملی و استانی برگزار شد.