پرش به محتوای اصلی

اصلاح آیین نامه ها برای شناسایی مشکلات کسب و کار نوپا در مرکزی

اصلاح آیین نامه ها برای شناسایی مشکلات کسب و کار نوپا در مرکزی
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی با اشاره به ایجاد زمینه اشتغال در این استان گفت: در تلاش هستیم تا مشکلات کسب و کار IT را شناسایی و با ارائه پیشنهادات آیین نامه های موجود را اصلاح کنیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، لادن مهدوی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی در جلسه هم اندیشی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به نامگذاری سال 98 با عنوان سال "رونق تولید"، بر اهمیت ICT در زمینه ایجاد اشتغال پایدار در سطح استان و حمایت‌‌های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات از فعالان بخش خصوصی این استان به منظور رونق کسب و کارهای این حوزه تاکید کرد.

وی اظهار کرد: استان مرکزی به لحاظ وجود جامعه بزرگ دانشگاهی حوزه IT، مراکز پرشمار صنعتی و بازار بکر نوسازی این مراکز بر بستر فناوری اطلاعات از ظرفیت و پتانسیل‌های مناسبی برخوردار است که می‌تواند برای توسعه و بهبود وضعیت اشتغال استان مورد توجه قرار گیرد.

مهدوی همکاری اعضا نظام صنفی رایانه ای این استان را در شناسایی مشکلات کسب و کارهای نوپا و همچنین ارائه پیشنهاداتی به اداره کل برای اصلاح آیین نامه های موجود، از طریق روش انعکاس به مراجع ذیربط در سطح وزارت متبوع را، بسیار مهم توصیف کرد.

با توجه به زمینه های فراهم شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای حمایت از شتاب‌دهنده های استانی فعال حوزه ICT  در قالب وام وجوه اداره شده و به منظور تشریح روشهای بهره مندی از تسهیلات مذکور، مقرر شد در نشست تخصصی شرکت‌های عضو سازمان نصر استان، با یکی از شرکتهای فعال در حوزه شتاب دهی، الزامات و موانع این حوزه مورد بررسی قرار گیرد.

همچنین بومی‌گرایی دستگاه‌های اجرایی استان در زمینه دریافت خدمات حوزه فناوری اطلاعات و تهیه تجهیزات مورد نیاز در این حوزه، از دیگر موارد مورد درخواست نمایندگان صنف رایانه استان مرکزی در این جلسه بود.
۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۳:۵۳
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی |
تعداد بازدید: ۸۷۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید