پرش به محتوای اصلی

دسترسی 1880 نفر از ساکنان روستاهای خراسان رضوی به اینترنت پر سرعت فراهم شد

دسترسی 1880 نفر از ساکنان روستاهای خراسان رضوی به اینترنت پر سرعت فراهم شد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، از پایان عملیات احداث یک سایت جدید و ارتقای تکنولوژی سه سایت دیگر توسط اپراتور همراه اول در شهرستان خواف این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، ضمن تأکید بر اهمیت لزوم برخورداری همه مناطق استان از پوشش شبکه پر سرعت ارتباطی گفت: در همین راستا، با نصب و راه اندازی یک سایت جدید و ارتقای فناوری سه سایت ارتباطی دیگر، روستاهای محروم بنیاباد، مزرعه شیخ، محمد آباد و بید پارسی از توابع شهرستان خواف به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
وی در ادامه افزود: با تکمیل این طرح، دسترسی 521 خانوار روستایی ساکن در این مناطق، با جمعیتی معادل 1880 نفر، به اینترنت پرسرعت نسل چهارم فراهم شد.
مدیر کل ارتباطات استان خاطر نشان کرد: هزینه اجرایی این پروژه ها، از محل طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده و اپراتور همراه اول به عنوان مجری طرح، با صرف هزینه ای بالغ بر 155 میلیارد ریال این مهم را به انجام رسانده است.


۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ ۰۹:۲۱
تعداد بازدید: ۹۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید