پرش به محتوای اصلی

با هدف توسعه ارتباطات روستایی؛

دسترسی 720 نفر از مردم روستای سویره در خوزستان به اینترنت پرسرعت فراهم شد

دسترسی 720 نفر از مردم روستای سویره در خوزستان به اینترنت پرسرعت فراهم شد
با نصب سایت جدید تلفن همراه، دسترسی مردم روستای سویره شهرستان هندیجان در خوزستان، با جمعیتی بالغ بر 720 نفر به اینترنت پرسرعت فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان، مهدی شه نظری پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، گفت: با نصب سایت ثابت تلفن همراه با اعتبار 61 میلیارد ریالی از محل اعتبارات طرح توسعه روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، روستای سویره شهرستان هندیجان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در روستاها و در راستای ایجاد عدالت ارتباطی خاطر نشان کرد: با راه اندازی این سایت فول تکنولوژی توسط شرکت ایرانسل در روستای سویره با 200 خانوار و جمعیتی بالغ بر 720 نفر، مردم این روستا به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند.

۲۹ دی ۱۴۰۴ ۱۰:۲۵
تعداد بازدید: ۱۶۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید