پرش به محتوای اصلی

از ابتدای سال تاکنون انجام گرفت؛

اتصال 8 هزار مشترک مازندرانی به شبکه فیبر نوری

اتصال 8 هزار مشترک مازندرانی به شبکه فیبر نوری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران از حفاری 1000 کیلومتری در پروژه فبیر نوری منازل و کسب و کارها در استان مازندران خبر داد و گفت: از ابتدای سال تا کنون، 8 هزار مشترک جدید مازندرانی به شبکه فیبر نوری متصل شده اند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات استان در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری در شهر ساری گفت: عملیات حفاری و فیبرکشی در شهر‌های خرم‌آباد تنکابن، آکند ساری، رستم کلای بهشهر و امیرکلای شهرستان بابل به اتمام رسیده و در دولت چهاردهم به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به پیگیری‌های صورت‌گرفته در جهت تسریع در اتمام پروژه فیبر نوری شهرهای غرب مازندران با اپراتورهای متعهد این پروژه، افزود: در شهرهای رامسر، کتالم، سادات شهر و نوشهر بالغ بر 80 درصد پروژه انجام شده و مابقی این طرح نیز در حال انجام است.
اعزی در ادامه خاطرنشان کرد: در این طرح سه شهر بهشهر، تنکابن، کلارآباد و شیرود نیز در مراحل اجرایی این پروژه قرار دارند و پیگیری لازم به منظور تسریع در ادامه اجرا و صدور مجوزهای لازم توسط شهرداری های مربوط نیز صورت گرفته است.
مدیرکل ارتباطات استان، با بیان اینکه تا کنون به میزان 1000 کیلومتر حفاری و 1300 کیلومتر فیبرکشی در پروژه فیبر نوری در 10 شهر استان مازندران انجام شده است، گفت: از عملیات اجرایی صورت‌گرفته در پروژه فیبر نوری مناطق شهری، میزان 266 کیلومتر حفاری در طی سه ماهه اخیر (دولت چهاردهم) انجام شده و همزمان با عملیات حفاری و فیبرکشی، تعداد 6823 جعبه تقسیم (FAT) در خیابان‌ها و کوچه‌های منتهی به منازل و کسب‌وکار‌های این شهر‌ها نصب شده است.
وی افزود: با اقدامات صورت‌گرفته توسط اپراتور‌های متعهد در شهر‌های مختلف استان مازندران، بالغ بر 13 هزار مشترک به شبکه اینترنت پرسرعت ثابت بر بستر فیبر نوری متصل شده‌اند که تعداد 8 هزار مشترک آن در طی 6 ماه اخیر در دولت چهاردهم انجام شده است و در این حوزه رشدی قابل ملاحظه داشته ایم.
اعزی تصریح کرد: اکنون می توان گفت که، سهم اتصال منازل و کسب‌وکار‌ها در استان مازندران در طی 6ماه اخیر رشدی 2 برابری داشته است.
رئیس کارگروه توسعه ارتباطات استان مازندران ادامه داد: پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکار‌ها هم اکنون در 10 شهر ساری، قائمشهر، آمل، نوشهر، تنکابن، رامسر، جویبار، رستم‌کلا، خرم‌آباد، شیرود و کلارآباد در حال انجام است و با پیگیری مخابرات منطقه مازندران نیز مقرر شد بابت اجرای این پروژه در شهرهای شیرگاه، پل سفید و سورک نیز اقدامات لازم در خصوص انجام طراحی شبکه و همچنین انعقاد تفاهم نامه با شهرداری های مربوطه صورت پذیرفته و عملیات اجرایی آن رسماْ آغاز شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، با بیان اینکه با اجرای این طرح سرعت اینترنت مشترکان تا یکصد برابر سرعت فعلی افزایش می‌یابد، گفت: مردم می‌توانند برای استفاده از این ظرفیت به سامانه iranfttx مراجعه و در صورت قرار داشتن محل مورد نظر آنها در نقشه پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها، درخواست خود را جهت دریافت این خدمات و اقدامات بعدی در این سامانه ثبت کنند.
۲۵ شهریور ۱۴۰۴ ۱۴:۳۲
تعداد بازدید: ۲۶۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید