پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات لرستان خبر داد؛

اتصال بیش از 2700 مشترک شهری استان لرستان به شبکه فیبر نوری

اتصال بیش از 2700 مشترک شهری استان لرستان به شبکه فیبر نوری
در راستای توسعه زیر ساخت های ارتباطی؛ تاکنون ۲۷۴۶ مشترک در 8 شهر استان از طریق پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار ها (FTTH) به اینترنت پرسرعت دسترسی یافته‌اند و این روند در سایر شهرها نیز در حال اجرا است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان، مجتبی صارمی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، با اشاره به آخرین آمار این پروژه گفت: از میان ۲۰ شهر ابلاغی به اپراتورها، تاکنون این پروژه در 8 شهر به بهره‌برداری رسیده و در مجموع ۲۷۴۶ مشترک اینترنت پرسرعت دریافت کرده‌اند که بیشترین تعداد مشترکان در شهرهای خرم‌آباد و دورود ثبت شده است.
وی افزود: اعتبار مالی این پروژه توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تأمین شده و هدف از اجرای آن، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، ارتقای کیفیت خدمات و تسهیل دسترسی شهروندان به اینترنت پرسرعت است که با تکمیل این پروژه در تمامی شهرهای استان، گامی مؤثر در توسعه عدالت دیجیتال و دسترسی برابر مردم استان به اینترنت پرسرعت برداشته خواهد شد.
۲۵ شهریور ۱۴۰۴ ۱۲:۱۹
تعداد بازدید: ۳۰۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید