پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات استان در شورای پدافند غیرعامل مطرح کرد:

ارسال 308 هشدار سایبری به دستگاه های اجرایی استان لرستان

ارسال 308 هشدار سایبری به دستگاه های اجرایی استان لرستان
مدیرکل ارتباطات استان لرستان در جلسه شورای پدافند غیرعامل که به ریاست استاندار و با حضور معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور و مدیران کل دستگاه های اجرایی برگزار شد، از ارسال 308 هشدار سایبری و راهکار امن سازی آن به دستگاه های اجرایی این استان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
 به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، مجتبی صارمی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات و ریاست کارگروه سایبری و الکترونیک استان لرستان ضمن ارائه گزارش اقدامات و برنامه های این کارگروه گفت: بر اساس تقسیم وظایف در سطح ملی به استناد مصوبات شورای عالی فضای مجازی، رصد و پایش حوادث سایبری دستگاه های زیرساختی به عهده مرکز افتا، دستگاه های غیر زیرساختی به عهده مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات ایران و به نیابت در سطح استان ها، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و جرائم عمومی به عهده پلیس فتا است.
وی افزود: طرح ملی غربال گری با هدف تشکیل و به روزرسانی شناسنامه سایبری دستگاه های غیرزیرساختی استان انجام گرفته است و در صدد هستیم بصورت دوره ای، این شناسنامه ها به روزرسانی شود.
مدیر کل ارتباطات استان لرستان همچنین از ارسال 308 هشدار سایبری توسط مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات از ابتدای سال تا کنون خبر داد و گفت: به منظور آگاهی رسانی در خصوص آسیب پذیری ها در سامانه ها و تجهیزات حوزه شبکه، تاکنون تعداد 308 هشدار و راهکارهای امن سازی آنها به دستگاه های اجرایی استان ارسال شده است.
صارمی با اشاره به بند الف تبصره 11 قانون بودجه 1403 گفت: به منظور تضمین و ارتقای سطح امنیت شبکه، زیرساخت ها و نیز سامانه ها، تمام دستگاه های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و نهادها و سازمان هایی که از بودجه عمومی استفاده می کند و شرکت های دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی، بانکها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت از جمله شرکت هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم تصریح یا ذکر نام است مانند شرکت ملی نفت ایران، مکلفند حداقل نیم درصد از اعتبارات هزینه ای (به استثنای فصول ۱، ۴ و ۶ برای دستگاههای اجرایی و هزینه های اجتناب ناپذیر از جمله حقوق و دستمزد کارکنان برای شرکت های مذکور) یا از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای خود را به پیشگیری مؤثر از وقوع حوادث امنیتی سایبری در دستگاه خود اختصاص دهند و بر این اساس دستگاه های غیر زیرساختی می توانند برنامه عملیاتی خود را به این اداره کل جهت بررسی و دریافت مجوز ارسال کنند.
در پایان این جلسه استاندار لرستان ضمن تشکر از اقدامات کارگروه های ذیل شورای پدافند غیر عامل استان گفت: استان لرستان دارای طرح جامع پدافند غیرعامل است که در آن به جزییات بر اساس نیازهای استان پرداخته شده است.
وی همچنین تاکید کرد که همه دستگاه‌های اجرایی که در ذیل شورای پدافند غیرعامل استان فعال هستند ،موضوعات را رصد، پیگیری و دنبال کنند تا ان‌شاءالله طرح جامع محقق شود.
هدف از این طرح آن است که در هنگام بحران‌هایی که به وجود می‌آید، چه ناشی از تهدیدات دشمن و چه طبیعی، دستگاه‌ها بتوانند خیلی سریع واکنش نشان دهند و خدماتشان را به صورت اضطراری به مردم ارائه دهند تا خدمات‌رسانی به مردم مختل نشود.
۲۴ آذر ۱۴۰۳ ۱۱:۳۹
تعداد بازدید: ۱۴۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید