پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات استان خبر داد:

سرمایه‌گذاری چهل میلیارد ریالی در حوزه هوشمندسازی معادن استان سمنان

سرمایه‌گذاری چهل میلیارد ریالی در حوزه هوشمندسازی معادن استان سمنان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان از سرمایه‌گذاری چهل میلیارد ریالی در قالب ارائه تسهیلات به یک شرکت دانش‌بنیان برای توسعه هوشمندسازی معادن خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن‌پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به اهمیت روزافزون هوشمندسازی در صنایع مختلف، به ویژه در حوزه معدن، گفت: این سرمایه‌گذاری گامی مهم در جهت ارتقای بهره‌وری، ایمنی و کاهش هزینه‌های تولید در معادن زغال‌سنگ استان محسوب می‌شود.
وی با تأکید بر نقش کلیدی فناوری در توسعه پایدار، افزود: این طرح نه تنها به بهبود فرآیندهای تولید کمک می‌کند، بلکه با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، ایمنی معادن و معدنکاران را نیز افزایش می‌دهد. 
مدیرکل ارتباطات استان سمنان با بیان اینکه هوشمندسازی معادن می‌تواند با پیش‌بینی خطرات و شناسایی نقاط ضعف، از حوادث غیرمترقبه جلوگیری کند و شرایط کاری ایمن‌تری را برای معدنکاران فراهم آورد، تصریح کرد: این اداره کل با ارائه تسهیلات و سرمایه‌گذاری به مبلغ 40 میلیارد ریال جهت توسعه هوشمندسازی معادن به یک شرکت دانش‌بنیان فعال در این حوزه، اشتغال 8 متخصص را فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، راهکارهای نوآورانه‌ای برای هوشمندسازی کسب‌وکارها در صنایع مختلف ارائه می‌شود، افزود: این رویکرد با تحلیل داده‌های بزرگ و الگوریتم‌های پیشرفته، به سازمان‌ها کمک می‌کند تا پیش‌بینی‌های دقیق‌تری انجام دهند و فرآیندهای خود را بهینه کنند.
۲۰ آبان ۱۴۰۳ ۱۱:۰۱
تعداد بازدید: ۳۹۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید