مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از روند اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهر آمل بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در حاشیه بازدید از اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب وکارها در شهر آمل گفت: تاکنون بیش از 42 کیلومتر حفاری در این شهر انجام شد که با نصب تجهیزات لازم توسط اپراتور مربوطه، امکان واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری برای بیش از 3700 خانوار این شهر مهیا شد.
وی افزود: در مسیر اجرای این پروژه، تاکنون تعداد 10 کابینت و 553 عدد FAT در مناطق مختلف شهر آمل نصب شد و بزودی با تکمیل این پروژه در سطح شهر آمل، کلیه منازل و کسب و کارهای این شهر از مزایای فیبر نوری بهره مند می شوند.
اعزی با بیان اینکه اجرای طرح ملی فیبر نوری در مناطق شهری کشور یکی از مهمترین پروژه های در دست اقدام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است، خاطرنشان کرد: براساس برنامه تعیین شده مقرر است تا منازل و کسب و کارهای کلیه شهرهای کشور و به تبع آن در استان مازندران از خدمات متنوع اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری برخوردار شوند.