مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان در جلسه شورای راهبری توسعه ICT استان زنجان از آغاز پروژه فیبرنوری پشتیبان شهرستان ماهنشان به طول 100 کیلومتر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان، جلسه شورای راهبری توسعه ICT استان با موضوع بررسی وضعیت و مسائل حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات در شهرستان ماهنشان و در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور مدیران و رؤسای دستگاه های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان تشکیل شد موضوعات با محوریت شهرستان ماهنشان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس شورای راهبری توسعه ICT استان گفت: تلاش مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه متوازن همه شهرستان ها، شهرها و روستاها است به طوری که همه مردم بتوانند طعم شیرین فناوری را از هر نقطه از کشور بچشند.
سرایی مدیرکل ارتباطات استان زنجان گفت: متأسفانه شهرستان ماهنشان به دلیل موقعیت جغرافیایی آن به لحاظ دسترسی به ارتباطات و اینترنت از متوسط سایر شهرستان های استان ضعیف تر است و به رغم تلاش های صورت پذیرفته طی سه سال گذشته در بهره مندی 60 روستای بالای بیست خانوار از اینترنت و فراهم آوردن امکان دسترسی پرسرعت در همه شهرهای این شهرستان، با این حال باز جای کار هست و پروژه های توسعه ای متعددی برای این شهرستان تعریف شده و در حال اجرا است.
مدیرکل ارتباطات استان زنجان با بیان اینکه از ابتدای سال 1401 تا کنون تعداد 7 روستای شهرستان ماهنشان شامل روستاهای باغچه، تازه کند فخرلو، قره داش واقع در بخش مرکزی و روستاهای خورجهان، قوزلو، یاستی قلعه، و اوغلبیک علیا از دسترسی به اینترنت بهره مند شده اند، تصریح کرد: یکی از پروژه های با اهمیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان ماهنشان، پروژه فیبر پشتیبان برای این شهرستان به طول 100 کیلومتر با بیش از 200 میلیارد ریال اعتبار است که موجب پایداری ارتباطات این شهرستان خواهد شد از این رو انتظار می رود فرمانداری ماهنشان در پیشبرد این پروژه مساعدت و همراهی داشته باشد.
در جلسه شورای راهبری توسعه ICT استان زنجان که با حضور مدیران ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، پست، پست بانک، تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، و رؤسای انجمن دفاتر پیشخوان و کارور (اپراتور) های بخش خصوصی برگزار شد فرماندار ماهنشان از اقدام بدیع و توجه سازمان ها و مجموعه های ارتباطات و فناوری اطلاعات به این شهرستان و برگزاری جلسه در شهرستان قدردانی کرد.