پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان

سرویس استعلام اراضی در گلستان به بهره برداری رسید

سرویس استعلام اراضی در گلستان به بهره برداری رسید
سید حامد قدس علوی از راه اندازی سرویس استعلام اراضی (صدور گواهی مستثنیات) در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان؛ سید حامد قدس علوی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان در نشست بررسی پیشرفت پروژه های توسعه دولت الکترونیکی استان گفت: از مهمترین ماموریت های سال جاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تسریع در اجرای پروژه های دولت الکترونیک است.
وی اظهار داشت: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین از مهمترین پروژه های این حوزه است که با فراهم ساختن 3 امکان مهم از جمله «پایش اراضی کشور با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای»، «مدیریت درخواست متقاضیان خدمات حوزه زمین» و «مدیریت فرآیندهای بین‌دستگاهی» توانسته این امکان را فراهم سازد تا هر گونه مجوز یا تصرف غیرمجاز در بستر اراضی کل کشور به شکل سیستماتیک قابل رصد و نظارت باشد.
رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان اظهار داشت: از این پس جهت ارائه مطلوب خدمات به مردم و سرمایه گذاران، سیستم استعلام اراضی برای صدور گواهی مستثنیات در استان گلستان راه اندازی شد تا گامی مهم در راستای توسعه خدمات دولت الکترونیک برداشته شود.
وی اظهار داشت: سامانه پایش اراضی کشور، به صورت مستمر از طریق تصاویر ماهواره‌ ای هر گونه تغییر نظیر دیوارکشی، گودبرداری، پی‌کنی، احداث بنا، قطع درختان باغی و جنگلی و احداث استخر را مورد شناسایی قرار می‌دهد

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ ۱۴:۵۴
تعداد بازدید: ۴۲۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید