پرش به محتوای اصلی

97درصد از روستاهای گلستان تحت پوشش ارتباطی هستند

97درصد از روستاهای گلستان تحت پوشش ارتباطی هستند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان گفت: توسعه پوشش ارتباطی در بیش از 97 درصد روستاهای این استان صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان در جلسه بررسی وضعیت ارتباطی استان از توسعه پوشش ارتباطی در بیش از 97 درصد روستاهای استان خبر داد.
وی اظهار کرد: توسعه زیرساخت های ارتباطی در شهر و روستا باعث تسهیل مسیر رشد و توسعه دولت هوشمند می شود به طوری که در حال حاضر شاهد رشد متناسب خدمات دولت الکترونیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات هستیم.
رییس شورای راهبردی حوزه ICT بیان کرد: در دولت سیزدهم موضوعاتی مانند توسعه دولت هوشمند، اقتصاد دیجیتال و تکمیل بسترهای ارتباطی شبکه پرسرعت کشور در اولویت قرار گرفته است و نهضت توسعه فیبرنوی (FTTH) به منظور دسترسی مردم و کسب و کارها به اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری، منجر به رشد اقتصاد دیجیتال با تکیه بر شبکه ملی اطلاعات و افزایش تولید محتوا به ویژه در حوزه گردشگری هوشمند می شود.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی، سرمایه گذاری و تسهیل فضای کسب و کار، پیش نیازها و ظرفیت های لازم برای تحقق توسعه اقتصاد دیجیتال است، آیین نامه جدید کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در حمایت از سکوهای داخلی و کسب و کارهای دیجیتال و همچنین آیین نامه‌ حمایت از آزادکاران را تشریح کرد.

۲۸ آذر ۱۴۰۱ ۰۸:۵۹
تعداد بازدید: ۱۷۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید