پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد:

175 روستای شهرستان تفت به شبکه ملی اطلاعات دسترسی دارند

175 روستای شهرستان تفت به شبکه ملی اطلاعات دسترسی دارند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد گفت: با وجود تعهد برنامه ششم توسعه مبنی بر ایجاد دسترسی به شبکه ملی اطلاعات برای 104 روستای بالای 20 خانوار شهرستان، در حال حاضر با پوشش 175 روستای شهرستان بیش از تعهد برنامه ششم کار شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد در کارگروه توسعه شهرستان تفت که با حضور استاندار، نماینده مردم شهرستان تفت و میبد در مجلس‌ شورای اسلامی، معاونان استاندار، گزارشی از وضعیت توسعه ارتباطات و خدمات فناوری اطلاعات در شهرستان تفت، به خصوص در حوزه روستایی ارایه کرد.
وی افزود: نیاز های ارتباطی از نوع بهبود و توسعه زیرساخت ارتباطی شهرستان تفت شامل ایجاد 14 سایت جدید و ارتقای تکنولوژی 15 سایت موجود در برنامه قرار دارد که با اولویت جمعیت روستاها اجرایی خواهد شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد خاطرنشان کرد: در حال حاضر راه اندازی دو سایت جدید و ارتقای یک سایت در حال اجراست که با انجام این پروژه ها کیفیت تلفن همراه در پنج روستای شهرستان تفت بهبود خواهد یافت.
۲۵ آبان ۱۴۰۱ ۱۰:۳۶
تعداد بازدید: ۲۷۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید