پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان:

کلیه شهرها و روستاهای خوزستان دارای مسیرهای پشتیبان فیبرنوری هستند

کلیه شهرها و روستاهای خوزستان دارای مسیرهای پشتیبان فیبرنوری هستند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان با بیان اینکه اولویت اصلی پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات، توسعه زیرساخت ها با رویکرد ملی است، گفت: این موضوع با ایجاد مسیرهای پشتیبان شبکه فیبرنوری برای کلیه شهرها و روستاهای خوزستان به منظور تامین پایداری ارتباطات در مواقع ضروری و بحرانی در جهت جلوگیری از هرگونه اختلال یا قطع ارتباطات و تقویت زیرساخت ها انجام گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان، علی صالح نساج مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در سمینار آموزشی امنیت و تهدیدات سایبری که به مناسبت هفته پدافندغیرعامل برگزار شد، گفت: اولویت اصلی پدافند غیر عامل در حوزه ارتباطات، توسعه زیرساخت ها با رویکرد ملی است و این موضوع با ایجاد مسیرهای پشتیبان شبکه فیبرنوری برای کلیه شهرها و روستاهای این استان به منظور تامین پایداری ارتباطات در مواقع ضروری و بحرانی در جهت جلوگیری از هرگونه اختلال یا قطع ارتباطات و تقویت زیرساخت ها انجام گرفته است.

وی با اشاره به نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات و حمایت از شرکت های بومی در حوزه فناوری اطلاعات در جهت توسعه استان و اخذ تسهیلات از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف ارتقا و پیشرفت شرکت های بومی استان ضروری دانست.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: باتوجه به لزوم حفظ امنیت ارتباطات، باید شرکت‌های فعال در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای دریافت گواهی نامه‌های مربوطه درحوزه خدمات و محصولات افتا اقدام کنند.

صالح نساج در ادامه خاطر نشان کرد: تاکنون 26 پروانه امنیت و تولید تبادل اطلاعات در استان خوزستان صادر شده است و شرکت‌های فعال در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان می‌توانند با داشتن این گواهی نامه با نهادهای دولتی و شرکت‌های صنعتی مستقر در استان و دیگر استان‌ها در زمینه تأمین امنیت فناوری همکاری داشته باشند.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی انتظار داریم شرکت‌های استانی در زمینه خدمات افتا فعال‌تر عمل کنند و بدیهی است که دستگاه‌های استانی شرکت‌های دارای مجوز افتای بومی را ترجیح داده و آن‌ها در اولویت قرار دهند.

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل سمینار آموزشی با موضوع امنیت و تهدیدات سایبری با حضور نمایندگان فناوری اطلاعات دستگاههای غیرزیرساختی استان به مدت 2 ساعت در محل سالن همایش اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان برگزار شد.

۱۲ آبان ۱۴۰۱ ۲۳:۴۹
تعداد بازدید: ۲۶۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید