پرش به محتوای اصلی

در راستای حمایت از پارک علم و فناوری همدان صورت گرفت؛

اجرای فیبر نوری در پارک علم و فناوری استان

اجرای فیبر نوری در پارک علم و فناوری استان
مدیر مخابرات منطقه همدان در دیدار با رئیس پارک علم وفناوری استان از اجرای فیبر نوری در محل پارک خبر داد و بر همکاری دوجانبه شرکت مخابرات و پارک استان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان، محمد علی گرزین مدیر مخابرات منطقه همدان با مجید کزازی رئیس پارک علم و فناوری استان همدان دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این نشست کزازی با اشاره به فعالیت‌های مجموعه پارک گفت: این مجموعه دارای سه بخش واحد پیش رشد، سطح رشد و موسسات پارک است که متقاضیان باید ابتدا با ارائه ایده خود تا شش ماه فعالیت کنند که پس از موفقیت به سطح رشد برسند و بعد از موفقیت در تجاری سازی می توانند به تولید انبوه دست پیدا کنند و به موسسات راه یافته و فعالیت گسترده خود را ادامه دهند.
در ادامه، گرزین اجرای فیبر نوری برای مجموعه پارک استان را از مهم ترین برنامه های مخابرات خواند و افزود: با این اقدام، کارکنان و اعضای پارک می توانند از سرعت بالای اینترنت بهره‌مند شوند.
مدیر مخابرات منطقه همدان خاطرنشان کرد: با نصب کافو در محل پارک، مشکل محدودیت تلفن ثابت هم برطرف خواهد شد.
بر اساس این گزارش، گرزین با طرح واگذاری مکان از طرف مخابرات برای راه اندازی " خانه خلاق " موافقت کرد و مقرر شد تا با ارسال طرح های فناورانه از سوی مجموعه پارک، مخابرات منطقه همدان برای سرمایه‌گذاری از این طرح‌ها حمایت لازم را بعمل آورد.

۲۶ مهر ۱۴۰۱ ۰۹:۳۳
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان |
تعداد بازدید: ۱۲۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید