مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان گفت: تنها 111 روستای دیگر باقی مانده است تا شاهد پوشش صد در صدی روستاهای بالای 20 خانوار در استان باشیم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ضمن اشاره به برنامه ریزی برای اتصال 127 سایت روستایی به شبکه ملی اطلاعات در استان اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون با احداث یا ارتقا 17 سایت روستایی، 37 روستا با جمعیت 7361 و 2299 خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند.
وی در ادامه تصریح کرد: این 17 سایت توسط اپراتور همراه اول احداث یا ارتقاء یافته اند و اپراتور ایرانسل تا کنون هیچ سایتی در استان را به راه اندازی نرسانده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان افزود: روستاییانی که از ابتدای سال توسط طرح یو.اس.او به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند در شهرستان های اردستان، اصفهان، برخوار، کاشان، نایین، فریدونشهر، فریدن، چادگان و بویین میاندشت هستند.