پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان مطرح کرد:

استعداد حوزه گردشگری و صنایع دستی در توسعه اقتصاد دیجیتال

استعداد حوزه گردشگری و صنایع دستی در توسعه اقتصاد دیجیتال
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از وجود استعدادهای بالای حوزه گردشگری و صنایع دستی برای بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی در قالب توسعه اقتصاد دیجیتال تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان، سرایی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با بیان توسعه گسترده ارتباطات و اینترنت در سطح شهرها و روستاهای استان، از ایجاد زمینه برای بهره‌برداری از ظرفیت فضای مجازی جهت توسعه کسب و کارها و اشتغال خبر داد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان با اشاره به اهداف مد نظر برای توسعه اقتصاد دیجیتال، گستره فضای مجازی را برای شناساندن حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی حائز اهمیت دانست و گفت این اداره کل آمادگی دارد در تأمین زیرساخت های دسترسی به ارتباطات برای توسعه کسب و کارهای حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همکاری کند.
سرایی، سهم قابل توجه درآمد حوزه گردشگری و صنایع دستی از توسعه اقتصاد دیجیتال در کشورهای پیشرفته را یادآور شد و خواستار ترغیب و شناساندن ظرفیت فضای مجازی برای کسب و کارهای مرتبط توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان شد. وی توجه به بازارهای نو در بومگردی و صنایع دستی روستایی را از مزایای توسعه ارتباطات روستایی دانست که می‌تواند نقش به سزایی در ایجاد اشتغال در روستاها داشته باشد.
در این دیدار صفری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان ضمن استقبال از توسعه اقتصاد دیجیتال در حوزه گردشگری و صنایع دستی، از برنامه‌ریزی و همکاری مشترک در این خصوص استقبال کرد.

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ ۱۱:۵۷
تعداد بازدید: ۲۷۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید