مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، از ایجاد سایت جدید تلفن همراه با تکنولوژی نسل دوم و سوم موبایل در روستای کردآباد دهشیر شهرستان تفت، خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه، روستای کرد آباد با جمعیت بالغ بر ۱۹۰ نفر(۶۰ خانوار) از پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت همراه با کیفیت و پایدار برخوردار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف داده ناشی از شرایط کرونایی مخصوصا برای آموزش مجازی دانش آموزان، بهبود کیفیت دسترسی ساکنین این روستاها به اینترنت پرسرعت همراه، نیاز به ایجاد سایت جدید تلفن همراه بود.
وی تصریح کرد: بنابراین سایت تلفن همراه با تکنولوژی نسل دوم و سوم موبایل در روستای کرد آباد با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی(USO) برنامه ریزی و توسط مخابرات منطقه یزد اجرا شد تا مردم و مشاغل فعال در این منطقه به زیرساخت مناسب برای دریافت خدمات فناوری اطلاعات دسترسی داشته باشند.
نماینده ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان یزد تکمیل پوشش و توسعه ارتباطات روستایی را از اولویت های وزارت ارتباطات برای کاهش شکاف دیجیتال و تحقق عدالت اجتماعی از مسیر عدالت ارتباطی دانست و از تلاش های مجری و تیم طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همراهی دفتر امور استان های وزارت، مدیر و همکاران مخابرات منطقه یزد و سایر مسؤلین استانی، به خصوص نماینده مردم شهرستان تفت در مجلس شورای اسلامی که در تسریع اجرایی شدن این پروژه همراهی داشتند تشکر کرد.