مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران از بهبود کمی و کیفی پوشش تلفن همراه آزاد راه تهران پردیس خبر داد و گفت: با نصب یک دکل در ابتدای این آزادراه مشکل عدم پوشش در ابتدای آزاد راه برطرف شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران، مرتضی رضایی مدیرکل ارتباطات استان توسعه دسترسی به خدمات ارتباطی در محورهای موصلاتی را یک ضرورت دانست و اظهار کرد: مردم در هر جا و هر زمان باید به خدمات ارتباطی دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به وجود ارتباطات در جاده ها تصریح کرد: مردم در این بخش ها به خدمات ارتباطی نیاز دارند که بخش عمده محورهای مواصلاتی استان تهران از پوشش مناسب برخوردار هستند و برای نقاطی هم که مشکل عدم آنتن دهی دارند برنامه داریم و تلاش می کنیم با حداکثر ظرفیت پوشش را کامل کنیم.
مدیرکل ارتباطات استان تهران تصریح کرد: آزادراه تهران- پردیس را یکی از محورهای پرتردد است و شکایت هایی برای عدم پوشش در ابتدای مسیر از سمت تهران داشتیم که با نصب یک دکل پوشش مناسب ایجاد شده است.