پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام خبر داد:

اتصال 130 خانوار در شهرستان دهلران به شبکه ملی اطلاعات

اتصال 130 خانوار در شهرستان دهلران به شبکه ملی اطلاعات
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام از احداث 2سایت تلفن همراه و بهره مندی اهالی روستاهای بیات بخش موسیان و برم پایین بخش دشت عباس با بیش از 130خانوار از اینترنت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام، عباس بیرامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از احداث و راه اندازی 2 سایت همراه اول و ایرانسل در روستاهای بیات و برم پایین واقع در شهرستان دهلران خبر داد.

وی تصریح کرد: امکان دسترسی بیش از 550 نفر جمعیت این روستاها به اینترنت فراهم شده و برای احداث این سایت های روستایی از محل اعتبارات طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حدود 30 میلیارد ریال هزینه شده است.

بیرامی افزود: اینترنت روستای بیات توسط اپراتور همراه اول با فناوری نسل سوم و اینترنتروستای برم پایین توسط اپراتور همراه اول با فناوری نسل چهارم راه اندازی شده است.
 
۲۶ اَمرداد ۱۴۰۱ ۰۸:۲۶
تعداد بازدید: ۱۶۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید