پرش به محتوای اصلی

سرپرست اداره کل پست استان کردستان مطرح کرد:

افزایش 10 درصدی جابجایی مرسوله پستی

افزایش 10 درصدی جابجایی مرسوله پستی
سرپرست اداره کل پست استان کردستان گفت: میزان جابجایی و ترافیک مرسوله پستی این استان در سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه پارسال به بیش از 10 درصد افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، قاسم خداویسی، سرپرست اداره کل پست کردستان اظهار کرد: از ابتدای فروردین امسال تاکنون یک میلیون و ۲۷ هزار و ۶۶۵ فقره مرسوله پستی(صادره و وارده) در استان جابه‌جا شده است.
وی با بیان اینکه در این مدت ۵۶۳ هزار و ۲۶۸ مرسوله وارد استان و ۴۶۴ هزار و ۳۹۷ فقره صادر شده است، افزود: ترافیک مرسوله های صادره نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد و وارده ۱۱.۵۴ درصد رشد نشان می دهد.
سرپرست اداره کل پست کردستان یادآور شد: در سه ماهه اول سال گذشته در مجموع ۹۵۲ هزار و ۴۷۲ فقره مرسوله پستی در استان جابه‌جا شد که ۴۸۷ هزار و ۸۷۲ فقره وارده و ۴۶۴ هزار و ۶۰۰ مورد نیز صادره بود.
خداویسی ضمن درخواست ثبت آدرس دقیق و کد پستی جهت روند ارسال بسته ها توسط مردم استان ،گفت: زمان به مقصد رسیدن بسته‌های پستی با توجه به نوع عادی، سفارشی، ویژه بودن، داخل استان، استان‌های همجوار و سایر استان‌ها متفاوت بوده اما روند توزیع عادی است.
۴ تیر ۱۴۰۱ ۰۸:۰۲
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان |
تعداد بازدید: ۴۸۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید