پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان خبر داد:

افتتاح پروژه‌های ارتباطی در روستای کمرود شهرستان مهدیشهر

افتتاح پروژه‌های ارتباطی در روستای کمرود شهرستان مهدیشهر
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان از اجرا و راه اندازی پروژه های ارتباطی روستای کمرود شهرستان مهدیشهر با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در افتتاحیه پروژه های ارتباطی روستای کمرود شهرستان مهدیشهر با حضور هاشمی استاندارسمنان، عباس گلرو نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار مهدیشهر و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد از دسترسی اهالی روستای کمرود به اینترنت نسل سوم خبر داد.
وی تصریح کرد: برخورداری از اینترنت پهن باند سیار 3G با اعتبار 20 میلیارد ریال و اجرای زیر ساخت فیبر نوری با هزینه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال دیگر به بهره‌برداری رسید.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در ادامه با اشاره به اینکه از این طریق قابلیت ارائه انواع سرویس‌های مخابراتی و ارتباطی، ارائه پهنای باند سیار، برای اهالی روستا فراهم شده، گفت: با اجرای این پروژه  روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.
در ادامه عباس گلرو نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، ضمن ابراز رضایت از خدمات و فعالیت‌های مخابراتی و ارتباطی، از تلاش‌های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تقدیر و تشکر کرد.


۱۸ خرداد ۱۴۰۱ ۱۳:۲۰
تعداد بازدید: ۳۳۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید