مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات بوشهر با اشاره به اهمیت توسعه و پایداری زیرساختهای ارتباطی در روستاها، از ارتقاء سایت تلفن همراه در روستای تنگه فاریاب از توابع شهرستان دشتستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان گفت: با توجه به وجود طبیعت زیبا و بکر در روستای تنگ فاریاب و ظرفیت بالا در جذب گردشگر، نیاز به امکانات و زیرساخت های ارتباطی و رفاهی در این روستا محسوس است.
وی افزود: سایت همراه روستای تنگه فاریاب از تکنولوژیG 2 به G 3 ارتقاء یافته است. این پروژه از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده است.
سملیان اظهار کرد: هم اکنون 343 روستای استان، دارای سرویس اینترنت همراه اول و 380 روستا، دارای سرویس اینترنت ایرانسل هستند و دامنه خدمات روز به روز در حال گسترش است.
وی بیان کرد: در سال گذشته، 73سایت روستایی، شهری و جاده ای به نسل سوم و چهارم سرویس اینترنت همراه ارتقاء یافته و طراحی این سایت ها بگونه ای انجام شده است که هریک قادر به پوشش چندین روستای مجاور باشند.
سملیان در پایان گفت: ایجاد و تقویت زیرساختهای ارتباطی اعم از پوشش اینترنت و تلفن همراه در مناطق روستایی، گامی موثر برای مقابله با چالش های توسعه روستایی است که امکان استفاده روستائیان برای فعالیتهای مجازی به ویژه در حوزه آموزش را تسهیل میکند.