مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان ضمن بازدید از روستاهای علی آباد و دیزج شهرستان شاهرود از بهینه سازی پوشش اینترنت پهن باند سیار در این دو روستا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اهمیت نظارت برای اجرای صحیح طرح های USO، از بازدید روستاهای علی آباد و دیزج شهرستان شاهرود به همراه رئیس اداره بازرسی و نظارت بر برنامه های ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
وی ضمن تاکید بر اهمیت اجرای پروژه USO و تاثیر آن در ایجاد رفاه برای روستاییان استان گفت: با توجه به واگذاری اجرای پروژه USO به بخش خصوصی، نظارت دقیق و مستمر بر اجرای صحیح این طرح الزامی است.
حسن پور در دیدار با دهیاران، ضمن اشاره به اینکه ارتقای هر چه بیشتر پوشش ارتباطی روستاهای استان در دستور کار این اداره کل قرار دارد، افزود: از 120 روستای شهرستان شاهرود، 76 روستا دارای جمعیت بالای 20 خانوار بوده و حداقل 70 درصد از کل روستاهای این شهرستان دارای اینترنت پهن باند ثابت و سیار هستند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در ادامه تصریح کرد: در این بازدید وضعیت ارتباطی روستاها مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه بررسیها مطلوب ارزیابی شد.
وی در پایان در دیدار با اهالی روستا خاطرنشان کرد: همه مطالبات و مشکلات در اسرع وقت با جدیت پیگیری میشود.