مدیر ارتباطات زیرساخت استان قم گفت: با توجه به اینکه استان قم دارای یک مرکز PC است، برای بهبود خدمات و در راستای مباحث پدافند غیرعامل، نقطه دوم شبکه مادر ارتباطی استان در پایانه فیبرنوری سلفچگان راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، محمد حسین شاهینی مدیر ارتباطات زیرساخت استان در جلسه کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات شورای پدافند غیرعامل استان با اشاره به این که در نقطه دوم شبکه مادر ارتباطی استان قم برای ارائه خدمات به اپراتورهای شبکه دسترسی در سلفچگان با تلاش همکاران شرکت ارتباطات زیرساخت راه اندازی شد.
وی افزود: پایانه فیبرنوری سلفچگان به عنوان نقطه دوم دیتای استان انتخاب شد و تجهیزات مربوطه در سال جاری در این پایانه مستقر شد. این تجهیزات در هفته جاری راه اندازی و پس از برقراری ارتباطات بالادستی با استان های اصفهان و تهران، در استان قم آزمایش و تحویل داده شد.
شاهینی تأکید کرد: با بهره برداری از این پایانه به عنوان نقطه دوم دیتای استان از ماه آتی، به مدیریت بهتری برای ارائه خدمات باکیفیت و پایدارتر خواهیم رسید و از اختلال های ارتباطی جلوگیری میشود.
وی در حاشیه کارگروه
ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند غیرعامل استان قم نیز با اشاره این که
برگزاری مانورهای ارتباطی و جلسات کارشناسی کارگروه ارتباطات و فناوری
اطلاعات پدافند غیرعامل امری ضروری برای آمادگی در شرایط اضطرار به منظور
تأمین زیرساخت های مورد نیاز اپراتور های ارتباطی و پیشگیری از بروز اختلال
در سرویس ها و خدمات کاربران است، افزود: تاکنون اقدامات مثبتی جهت
پیشگیری از اختلال در ارتباطات استان صورت گرفته است.
شاهینی افزود: انجام مانور ارتباطی مسیر پشتیبان رادیویی و قابلیت ارتقای آن،
تلاش برای راه اندازی PC دوم، تأمین مسیرهای پشتیبان برای بسترهای ارتباطی،
احداث تغذیه نیروی پشتیبان مرکز از اقدامات مؤثر ارتباطات زیرساخت استان
در راستای کسب آمادگی در زمان رخ دادن حوادث و برای پیشگیری از بحران است.
وی تصریح کرد: انتخاب و استفاده از پایانه فیبرنوری سلفچگان به عنوان نقطه
دوم ارائه خدمات زیرساخت ارتباطی در استان قم از جمله دیگر اقدامات ارزنده
ارتباطات زیرساخت استان است.