پرش به محتوای اصلی

​مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس مطرح کرد:

​احداث و ارتقای ۱۴۸ سایت روستایی توسط اپراتور اول در استان

​احداث و ارتقای ۱۴۸ سایت روستایی توسط اپراتور اول در استان
​​مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس از احداث و ارتقای ۱۴۸ سایت توسط همراه اول و دسترسی ۲۳۹ روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت سیار در سال گذشته با اعتباری بالغ بر ۱۹۶ میلیارد تومان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: توسعه ارتباطات روستایی به عنوان مهمترین اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زمینه لازم برای پیشرفت و رونق زندگی روستاییان بواسطه کاهش نابرابری های اقتصادی و امکان برخورداری آنان از خدمات و فرصت های برابر مانند آموزش و اشتغال از بستر شبکه ملی اطلاعات فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه اپراتور همراه اول به عنوان اپراتور اصلی برای توسعه ارتباطات در روستاهای استان، اظهار کرد: این اپراتور در سال گذشته ۱۴۸ سایت را در مناطق روستایی استان فارس احداث و ارتقا داده که محل تامین اعتبار ۱۰۳ سایت از محل طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ۴۵ سایت نیز از محل توسعه این اپراتور  است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس تعداد روستاهای متصل شده به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت سیار از طریق احداث و ارتقای این سایت ها توسط همراه اول در سال ١٣٩٩  را ۲۳۹ روستا عنوان کرد که در برگیرنده جمعیتی بالغ بر ۲۱۳هزار و 600 نفر در قالب ۶۱۵هزار و 29 خانوار روستایی می شود.
وی همچنین میزان اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح ها را مبلغی بالغ بر ۱۹۶ میلیارد تومان اعلام کرد.
۷ مهر ۱۴۰۰ ۰۸:۱۰
تعداد بازدید: ۳۰۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید