پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم بیان کرد:

وجود 103 شرکت دانش بنیان در استان

وجود 103 شرکت دانش بنیان در استان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با اشاره به وجود ۱۰۳ شرکت دانش بنیان در این استان گفت: سهم شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، ۱۳ درصد از کل شرکت های دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری استان است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، جواد غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم در اولین همایش گرامیداشت روز فناوری اطلاعات که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار و رئیس سازمان نظام صنفی و به صورت حضوری و تصویری برگزار شد، اظهار کرد: سهم اقتصاد دیجیتال در چین ۳۰ درصد، ایالات متحده ۲۶ درصد، ایران حدود ۴ و میانگین جهانی ۱۵ درصد است.

وی افزود: اگر چه سهم قم از تیم های توسعه دهنده نرم افزارهای کاربردی ۳.۱ درصد است ولی از حیث درآمد تنها چهار دهم درصد از سهم کشور را برخوردار است که این نشان از لزوم هدفمند کردن فعالیت توسعه دهندگان در قم را دارد و این در حالی است که ۳۰ درصد تیم‌های توسعه دهنده در تهران، ۸۷.۵ درصد اقتصاد پلتفرمی را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم با اشاره به وجود ۱۰۳ شرکت دانش بنیان در این استان گفت: سهم شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، ۱۳ درصد از کل شرکت های دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری استان است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی قم در جایگاه خوبی در حوزه فاوا قرار دارد، تصریح کرد: وجود نیروی انسانی توانمند، ظرفیت‌های محتوایی، هویتی و دینی، خبرنگاران تخصصی فاوا، سکوهای فعال و با قابلیت توسعه در مقایس ملی و منطقه ای از ظرفیت های قم در این زمینه است.

رییس نظام صنفی رایانه استان قم با بیان اینکه در عصر انفجار اطلاعات قرار داریم خاطرنشان کرد: امروز قدرت به دست کسی است که توان بالایی در پردازش و تولید اطلاعات دارد.

وی عمومی شدن سفرهای فضایی، اقتصاد دیجیتال و خودروهای خودران را از جمله پیشرفت‌هایی دانست که به واسطه فناوری های ارتباطات و اطلاعات رقم خورده است بیان کرد: به ازای هر اشتغال در حوزه صنعت بین یک تا دو میلیاد تومان سرمایه نیاز است و این رقم در حوزه فناوری کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان است.

محمدرضا گروسی معاون استاندار قم در این همایش تاکید کرد: با وجود ظرفیت ها و زیرساخت های خوب حوزه فاوا در استان، نباید به وضعیت موجود راضی بود و باید تمام ظرفیت های فاوای قم ضمن توسعه به صورت هم افزا به کار گرفته شود.

وی با اشاره به مصوبه ستاد ملی و استانی کرونا مبنی بر الزام دستگاه های دولتی برای الکترونیکی کردن سه خدمت اصلی خود، گفت: متأسفانه همچنان برخی مدیران به روش های سنتی دل بسته اند و اهمیت الکترونیکی خدمات دستگاه خود را درک نکرده اند.

گروسی با بیان اینکه فناوری اطلاعات تحولات عمیقی در کشور و جهان ایجاد کرده است، افزود: در زمان کنونی، مدیری موفق است که با ارائه خدمات دستگاه خود به صورت الکترونیکی بدون حضور و مراجعه مردم، گره از مشکلات آنها باز کند.

۲۸ تیر ۱۴۰۰ ۰۸:۴۷
تعداد بازدید: ۴۰۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید