پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد:

بهبود وضعیت ارتباطی منطقه گردشگری بیرگان

بهبود وضعیت ارتباطی منطقه گردشگری بیرگان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری گفت: منطقه گردشگری بیرگان شهرستان کوهرنگ از نظر پوشش ارتباطی تلفن همراه تقویت می شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در بازدید از منطقه بیرگان شهرستان کوهرنگ و دیدار با مردم این منطقه، اظهار کرد: پوشش ارتباطی و زیرساخت‌های مناسب باعث  ایجاد کسب و کار دیجیتال و جذب گردشگران و زمینه ساز اشتغال پایدار در روستاها و مناطق گردشگری می‌شود.

وی تصریح کرد: با تامین و استفاده از فناوری‌های بروز و با بسترسازی مناسب برای توسعه ظرفیت‌های گردشگری از طریق بازاریابی، تبلیغات و ایجاد خانه‌های بوم‌گردی که به اینترنت پرسرعت مجهز هستند، می‌توان به جذب گردشگران و مشاغل در این زمینه رونق بخشد.

بلالی با اشاره به موقعیت گردشگری شهرستان کوهرنگ، افزود: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با همکاری مخابرات و اپراتورهای تلفن همراه تلاش می‌کند وضعیت ارتباطی مناسبی را در این منطقه برقرار کند.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، پرداختن به موضوع گردشگری را موجب دگرگونی اقتصاد منطقه دانست و تصریح کرد: شهرستان کوهرنگ یکی از بهترین جاذبه‌های گردشگری استان را دارد و به نظر می‌رسد در حد ظرفیت‌های خود رشد نداشته است، این اداره کل تلاش می‌کند که با توسعه ارتباطات پایدار و اینترنت پرسرعت این منطقه را در حوزه گردشگری به حداکثر رشد ظرفیت‌های خود برساند. 

۲۶ تیر ۱۴۰۰ ۱۲:۳۳
تعداد بازدید: ۵۵۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید