مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی با اشاره به ارتقای 3 سایت تلفن همراه در روستاهای شهرستان هریس، گفت: با ارتقای 3 سایت تلفن همراه ، روستاهای پارام، شهسواری و جیقه، با جمع627 خانوار و با جمعیتی بالغ بر 2179 نفر تحت پوشش اینترنت پر سرعت قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، محمد فرزاد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، با اشاره به برنامه های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان برای ایجاد عدالت ارتباطی و لزوم بهره مندی تمامی روستاییان و هم استانی ها از اینترنت پر سرعت اظهار کرد: یکی از مهم ترین اهداف اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد عدالت ارتباطی برای همه روستاهای استان است و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تلاش خود را برای رعایت عدالت ارتباطی به کار گرفته است تا همه روستاهای استان بتوانند از ارتباط تلفن همراه و اینترنت پر سرعت بهره مند شوند.
وی با اشاره به روستاهای تحت پوشش اینترنت پر سرعت قرار گرفته شده، با ارتقای 3سایت در شهرستان هریس، تصریح کرد: روستاهای پارام، شهسواری و جیقه با جمع627 خانوار و با جمعیتی بالغ بر2179 نفر تحت پوشش اینترنت پر سرعت قرار گرفتند.
لازم به ذکر است هزینه این سایت از محل اعتبارات USO وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تامین شده است.