پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان خبر داد:

افزایش دسترسی به خدمات دولت در 373 روستای لرستان

افزایش دسترسی به خدمات دولت در 373 روستای لرستان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان از افزایش دسترسی به خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی در 373 روستای این استان خبر داد.
 به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، شهاب حیدری مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جلسه توسعه خدمات مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق محروم لرستان از افزایش دسترسی به خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی در 373 روستای این استان خبر داد و گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف مجموعه ICT توسعه خدمات الکترونیک و اقتصاد دیجیتال است که امید می‌رود با افزایش دفاتر ICT روستایی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته این استان و برون‌سپاری خدمات دستگاه‌های اجرایی به این دفاتر، شاهد افزایش خدمات دولت در این مناطق باشیم.

وی با اشاره به اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از این بستر برای ارائه خدمات خود در این مناطق استفاده کنند، تصریح کرد: اکنون خدمات شرکت مخابرات، پست‌بانک، کارت سوخت، ثبت احوال، بیمه سلامت و شهرداری در دفاتر پیشخوان دولت ارائه می‌شود که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های قانونی برنامه ششم توسعه این خدمات و همچنین چهار خدمت اصلی بانکداری، کشاورزی، بهداشت و آموزش را در دفاتر ICT روستایی فعال کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان با اشاره به وضعیت مطلوب تعامل بین نهادهای زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: از تعداد 373 دفتر ICT در این استان، 273 دفتر در حال ارائه خدمات شرکت ملی پست، 221 دفتر به صورت مشترک کارگزار مخابرات و شرکت پست و همچنین 60 دفتر نیز به صورت مشترک به عنوان باجه‌های بانکی و توزیع مرسولات پستی در حال ارائه خدمت هستند که برای بهبود وضعیت موجود و توسعه این دفاتر، کارشناسان این اداره کل مأموریت بازخوانی نقشه‌های استان را بر اساس جمعیت روستاها، دفاتر فعال و فاصله روستاهای استان برای واگذاری دفاتر جدید به روستاهای مورد نظر را بر عهده دارند.

وی با اشاره به نقش مؤثر این دفاتر در تحقق دولت الکترونیک و همچنین کاهش شکاف دیجیتال بین مناطق روستایی و شهری تصریح کرد: دستیابی به این اهداف در گرو توسعه ارتباطات، دفاتر پیشخوان، افزایش سرمایه‌گذاری در مناطق محروم و همچنین تحت پوشش ارتباطی قرار گرفتن تمام مناطق استان است که از اهداف مهم این طرح‌ها می‌توان به ایجاد اشتغال‌های بیشتر با استفاده از ظرفیت‌های شبکه ملی اطلاعات و همچنین خدمت‌رسانی بیشتر تمامی دستگاه‌ها در مناطق محروم اشاره کرد.

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۴:۵۲
تعداد بازدید: ۷۲۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید