مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی گفت: تعداد مناطق بهرهمند از اینترنت پرسرعت اپراتور «های وب» در ابتدای دولت تدبیر و امید ۲۲۵ روستا بود که این شاخص با رشد 1.6 برابری به ۵۹۶ روستا متصل به شبکه ملی اطلاعات رسیده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، لادن مهدوی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان اظهار کرد: توسعه زیرساختهای ارتباطی و اتصال روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات از اهمیت ویژهای برخوردار است و بهرهمندی همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از مزایای شبکه ملی اطلاعات، در دستورکار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد.
وی برقراری رومینگ بین اپراتوری در روستاهای این استان را گامی دیگر برای استفاده بهینه و حداکثری اپراتورها از زیرساختهای یکدیگر برای برقراری ارتباط مناسب و پایدار در مناطق روستایی دانست و گفت: 237 روستای استان از خدمات رومینگ برخوردارند، به نحوی در ۲۳۰ روستا با سیم کارتهای همراه اول و میزبانی شبکه ایرانسل و در ۷ روستا با سیم کارتهای ایرانسل و میزبانی شبکه همراه اول، امکان دسترسی به صوت و دیتا فراهم شده است.
مهدوی ادامه داد: به منظور کاهش شکاف دیجیتال و با هدف تامین ارتباطات مناسب در مناطق روستایی، طرح ملی توسعه ارتباطات روستایی (تار) در قالب ایجاد بستر انتقال فیبر نوری به طول تقریبی ۳۰۰ کیلومتر در استان در دستور کار قرار دارد و در گام نخست عملیات اجرایی پروژه گفته شده، بستر انتقال فیبرنوری به طول بیش از 110 کیلومتر، در بخشهای زالیان و سربند از توابع شهرستان شازند، روستاهای چهرقان و وفس از توابع بخش مرکزی شهرستان کمیجان، و همچنین در روستای خورهه از توابع شهرستان محلات در دست اجراست.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان همهگیری بیماری کووید 19 را نقطه عطفی در تغییر سبک زندگی مردم دانست و افزود: این تغییر موجب شد که مطالبات مردم در حوزه ارتباطات به شدت افزایش یابد.
وی تصریح کرد: اعتبارات بسیار خوبی برای اجرای پروژه های مرتبط با توسعه ارتباطات روستایی جذب شده و در سه ماهه اول سال جاری شاهد اجرای پروژههای مهمی در برخی مناطق روستایی استان هستیم.