پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان غربی:‎

ظرفیت پهنای باند ورودی آذربایجان غربی ۴۵۰ برابر شد

ظرفیت پهنای باند ورودی آذربایجان غربی ۴۵۰ برابر شد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی گفت: در سال‌های گذشته ظرفیت پهنای باند ‏ورودی استان ۴۴۹ برابر شده است، اما یک ششم پهنای باند ورودی این استان زیر بار است.
به گزارش روابط عمومی ICT آذربایجان غربی، قاسم جلیلی نژاد مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان ارومیه اظهار ‏کرد: پهنای باند ورودی این استان در ابتدای دولت 7/6گیگابیت بر ثانیه بود که امروز به 3008 گیگابیت برثانیه رسیده است .

وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۹۰ درصد ‏از تعهدات خود را ‏در زمینه تامین زیرساخت‌های ارتباطی در شبکه ملی اطلاعات انجام داده است و امروز ظرفیت پهنای ‏باند بهره برداری شده استان به ۴۶۶ گیگابایت بر ثانیه رسیده ‏است که ۸ سال پیش ۳.۴ گیگابایت بر ثانیه ‏بود.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت پهنای باند ورودی استان در ۸ سال گذشته ۴۴۹ برابر شده است، افزود:‏ پهنای باند ورودی استان با توجه به ظرفیت بهره برداری آن یک ششم زیر بار است و ‏پنج ششم آن آزاد ‏بوده و قابل بهره‌برداری است. ‎

جلیلی نژاد با بیان اینکه پوشش اینترنت پرسرعت روستایی و دسترسی به شبکه ملی اطلاعات در ابتدای ‏فعالیت ‏دولت صفر بود، گفت: تاکنون 1684 روستای آذربایجان غربی به ‏شبکه ملی ‏اطلاعات متصل شده است. ‎

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان‌غربی ادامه داد: طبق برنامه ششم توسعه مقرر ‏شده است ۸۰ درصد روستا‌های بالای۲۰ خانوار به ‏اینترنت دسترسی پیدا کنند و هم اکنون بیش از ۷۶ ‏درصد آن محقق شده است و در تلاشیم در صورت تامین تجهیزات تا پایان سال ۱۰۰ درصد تعهد ‏وزارت متبوع تحقق یابد.

وی خاطرنشان کرد: در فاز نخست، توسعه ‏ارتباطات روستایی در 1150روستا انجام شد و در فاز دوم (در حال اجراست) ۲۶۳ روستا در سطح استان به ‏اینترنت پرسرعت متصل شدند که با تامین تجهیزات مابقی روستاهای بالای 20 خانوار نیز تحت پوشش قرار می‌گیرند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان‌غربی افزود: همه ۴۸ شهر آذربایجان‌غربی ‏از ‏امکانات آخرین نسل تلفن همراه برخوردار هستند. ‏

۸ فروردین ۱۴۰۰ ۱۱:۱۵
تعداد بازدید: ۵۰۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید