پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان مطرح کرد:

صدور بیش از 90 پروانه دفتر پیشخوان خدمات دولت در گلستان

صدور بیش از 90 پروانه دفتر پیشخوان خدمات دولت در گلستان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان از صدور مجوز 36 دفتر پیشخوان خدمات دولت شهری و 54 دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی در سال جاری در این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام این خبر گفت: در سال جاری تعداد 110 تقاضا برای تجدید پروانه، تغییرنام، تغییر مکان و صدور مجوز به این اداره کل ارسال شده است که با 71 درخواست موافقت و تعداد 39 درخواست مرجوع شده است.
وی افزود: تعداد 36 مجوز دفتر پیشخوان خدمات دولت شهری و 54 دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی نیز صادر که باعث توسعه دسترسی مردم به خدمات بخش عمومی و خصوصی شده است.
رییس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان بیان کرد: در حال حاضر بیش از 150 خدمت دستگاه‌های اجرایی به دولت الکترونیک واگذار شده است.

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۳۱
تعداد بازدید: ۴۳۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید