پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس مطرح کرد:

رشد 320 درصدی پهنای باند بین الملل در استان فارس

رشد 320 درصدی پهنای باند بین الملل در استان فارس
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با اشاره به رشد دو برابری مصرف اینترنت در استان فارس با شیوع کرونا، از ارتقای پهنای باند بین‌الملل استان فارس به 840 گیگابیت برثانیه و رشد 320 درصدی در این بخش خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان گفت: سال گذشته متوسط پهنای باند مصرفی روزانه استان بین 450 گیگابیت بر ثانیه تا 500 گیگابیت بر ثانیه بود اما با شیوع کرونا و افزایش فعالیت های مجازی، مصرف متوسط پهنای باند روزانه استان فارس به 750 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافت و در برخی روزها شاهد افزایش مصرف تا 800 گیگابیت بر ثانیه نیز بودیم.

وی با بیان اینکه از سال گذشته ظرفیت هسته شبکه ملی اطلاعات به دو برابر افزایش یافت و هیچ مشکلی در تامین پهنای باند در استان وجود ندارد، اظهار کرد: پهنای باند ورودی به استان فارس در یک سال گذشته با 456 گیگابیت بر ثانیه افزایش ظرفیت به 1843 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند خروجی استان با 140 گیگابیت بر ثانیه افزایش به 1250 گیگابیت بر ثانیه رسیده است.
سهرابی افزود: در همین مدت پهنای باند بین الملل یا اینترنت استان به 840 گیگابیت بر ثانیه ارتقا یافت که با رشد 320 درصدی همراه بود و شبکه انتقال نیز با 596 گیگابیت بر ثانیه افزایش به 3093 گیگابیت بر ثانیه رسیده است.

مدیر کل ارتباطات ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان فارس با اشاره جایگاه استان فارس در کشور و در قیاس با استان های همجوار گفت: استان فارس به عنوان هاب منطقه جنوب بوده و در حوزه خدمات زیرساختی علاوه بر سرویس هایی که توسط استان ارایه می‌شود یکی از درگاههای اصلی کشور هم محسوب می شود و از استان های طراز اول کشور در این حوزه است.

سهرابی در خصوص طرح های اجرا شده توسط اپراتورها و واحدهای تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شش ماهه اول امسال گفت: 25 طرح با اعتباری بالغ بر 249 میلیارد تومان در استان فارس به مناسبت هفته دولت در استان افتتاح شد که این طرح ها در حوزه اپراتورهای تلفن همراه شامل نصب و راه اندازی 23 سایت جدید و ارتقای 142 سایت به  نسل سه و چهار اینترنت پرسرعت با اعتبار 79 میلیارد و 800 میلیون تومان توسط اپراتور اول،  نصب و راه اندازی 15 سایت جدید و ارتقای 340 سایت به تکنولوژی نسل سه و چهار با اعتباری بالغ بر 64 میلیارد و 450 میلیون تومان توسط اپراتور دوم و برای اپراتور سوم نصب و راه اندازی سه سایت جدید با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 950 میلیون تومان بیان کرد.

 

۲۹ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۲۱
تعداد بازدید: ۶۰۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید