﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--RSS generated at Sunday, July 5, 2026 9:09:04 AM-->
<rss version="2.0">
  <channel>
    <title>اینترنت پرسرعت RSS Feed</title>
    <description>اینترنت پرسرعت RSS Feed</description>
    <link>https://www.ict.gov.ir/fa/forum/replylist?TopicId=615&amp;ForumId=22</link>
    <copyright />
    <ttl>60</ttl>
    <item>
      <title>اینترنت پرسرعت</title>
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-000000000367</guid><description><![CDATA[<P>باعرض سلام وخسته نباشید به حضور شما میخواستم یک گلایه کنم از مرکز مخابرات ولیعصر .</P>
<P>به دلیل اینکه این مرکز جزو یکی ازمراکزی به شمارمیرود که توانایی ارایه اینترنت پرسرعت را دارد</P>
<P>اینجانب برای استفاده از اینترنت پرسرعت اقدام به خرید مودم وتجهیزات موردنیاز کردم وپس از ارایه درخواست </P>
<P>برای استفاده از اینترنت پرسرعت متوجه شدم که خط تلفن من به صورت pcm میباشد وعلی رغم درخواست اینجانب </P>
<P>مبنی بر ارایه خط معمولی به جای pcmبه شرکت مخابرات نتوانستم از آن بهرهمند شوم.برای من یک سوال پیش آمده</P>
<P>که چطور در منطقه ای که خطوط تلفن آن به صورت pcm است ادعای امکان ارایه اینترنت پرسرعت امری خنده دار </P>
<P>میباشد . حال باوجود اینکه استفاده اینترنت ازطریق سرویس dialup نیز به دلیل وجود خط pcm که حداکثر26k میباشد</P>
<P>ونیاز شدید اینجانب به اینترنت پرسرعت لطفا مرا راهنمایی کنید&nbsp;<A href="mailto:کنید.my_maile2006@yahoo.com">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; .my_maile2006@yahoo.com</A> </P>]]></description><pubDate>Wed, 11 Jul 2007 14:47:44 GMT</pubDate></item>
  </channel>
</rss>