﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--RSS generated at Friday, July 3, 2026 11:57:16 PM-->
<rss version="2.0">
  <channel>
    <title>VoIP و چهارچوب های بکارگیری آن RSS Feed</title>
    <description>VoIP و چهارچوب های بکارگیری آن RSS Feed</description>
    <link>https://www.ict.gov.ir/fa/forum/replylist?TopicId=269&amp;ForumId=10</link>
    <copyright />
    <ttl>60</ttl>
    <item>
      <title>VoIP و چهارچوب های بکارگیری آن</title>
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-000000000137</guid><description><![CDATA[با توجه به گسترش ناگهانی تلفن اینترنتی و VoIP شرایط طوری تغییر کرده که هر شخص میتونه بدون استفاده از اوپراتورهای VoIP داخلی تماس های بین المللی خودشو به صورت اورجینیشن و ترمینیشن انجام بده.
جدیدا با خبری مواجه شدم که کمیته VOIP انجمن شرکت‌‏های اینترنتی اظهار کرده در صورتی که سیستم بیلینگ مخابرات راه اندازی بشه ممنوعیت ترمینیشن از بین خواهد رفت.
سوال من اینه که چرا ترمینیشن از گذشته ممنوع بوده؟ سیستم بیلینگ چگونه این محدودیت رو کنترل میکنه؟
لطفا اطلاعاتی هم در مورد قوانین استفاده  و واردات تجهیزات VoIP در اختیارمون بزارید. با تشکر]]></description><pubDate>Wed, 06 Sep 2006 15:18:41 GMT</pubDate></item>
    <item>
      <title />
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-000000000155</guid><description><![CDATA[<P>سلام</P>
<P>من در حدود بیش از 4 سال است که در زمینه تخصصی voip فعالیت میکنم ! به نظر من وقتی افرادی براحتی با داشتن خط های فراوان بدون کالر ایدی حتی در بعضی موارد خاص یک مرکز تلفن 10 هزار شماره ای را در این راه استفاده میکنند و از حمایت بسیار بالایی برخوردار هستند این مسئله حل نمیشود ! و من و امثال من نیز فعلا از این دوستان روت هایشان را خریداری و به کریرهای بزرگ میفروشیم.</P>
<P>به نظر من تا زمانی که همانند کشورهای دیگر این قسمت کاملا بصورت 100 درصد به بخش خصوصی واگذار شود و مخابرات نیز بتواند توفع خود را پایین بیاورد ! چون دیگر دوران دقیق 1 دلار گذشته ! باید به دقیقه یک -دو سنت فعلی بسنده کند ! مشکل حل نمیشود ! چون مخابرات و دیگر قسمت های مربوطه ( دیتا ) با روش های فعلی شاید بتواند قسمت محدودی از بازار را که همان خرده پاها که اکثر انها از قشر متوسط جامعه که با خریدن 8 خط و یک دستگاه تنور یک درامدی را برای خودشان درست کرده اند مقابله کنند . والا با لوگ های خطوط و گرفتن شماره های خاص ( که بعد از راه اندازی در حدود &nbsp;1 ساعت بعد توسط&nbsp;افرادی&nbsp;لو میرود و توی بلاک لیست قرار میگیرد ) نمیتوان مقابله کرد .</P>
<P>با تشکر</P>
<P>مهدی</P>
<P>mehdi@voipland.net</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>&nbsp;</P>]]></description><pubDate>Fri, 22 Sep 2006 22:35:39 GMT</pubDate></item>
  </channel>
</rss>