جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۶:۴۲ EN فیلتر شدن سایت سافتستان تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » متخصصان اینترنت » فیلتر شدن سایت سافتستان یاسین قاسمی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ فروردین ۱۳۸۶ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 فیلتر شدن سایت سافتستان توسط یاسین قاسمی ۷۰۲۵ روز قبل به نام خدا با عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی شما عزیزان بنده مدیر سایت سافتستان هستم که چند وقتی هست که فیلتر شده.یک و نیم سال هست که این سایت در اینترنت فعالیت داره و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتیم که چند وقت هست که از طرف کاربران ایمیل هایی مبنی بر فیلتر شدن سایت دریافت میکنم امروز هم که خودم به اینترنت وصل شدم دیدم سافتستان فیلتر شده.از هفته قبل به سایت مخابرات هم ایمیل زدم ولی متاسفانه جوابی دریافت نکردم تا اینکه سایت وزارت ارتباطات رو پیدا کردم.در ضمن این سایت قبلا در سایت ساماندهی ثبت هم شده... لطفا در مورد فیلتر شدن اشتباهی سایت سافتستان پیگیری کنید. در پناه حق http://www.softestan.com یاسین قاسمی از زاهدان یاسین قاسمی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ فروردین ۱۳۸۶ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط یاسین قاسمی ۶۹۹۱ روز قبل با عرض سلام و خسته نباشید... بعد از یک ماه دوباره اومدم تا یادآوری کرده باشم. لطفا در مورد فیلترینگ سافتستان تجدید نظر بفرمایید. در پناه حق (: یاسین قاسمی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ فروردین ۱۳۸۶ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط یاسین قاسمی ۶۸۷۷ روز قبل سلام پس از گذشت چهار ماه هنوز هم وب سایت سافتستان فیلتر هست و فقط میتونم بگم واقعا متاسفم... این راه کار درست نیست... یا حق پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران