پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۱:۴۹

آیا سایت شما اشتباهی فیلتر شده؟

آواتار محمود هراتیان نژادی
آیا سایت شما اشتباهی فیلتر شده؟
توسط   محمود هراتیان نژادی   ۷۲۴۴ روز قبل

سلام

اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267  و یا ایمیل ejraee@ict.ir  مربوط به دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات  ارسال و از طریق تلفن 88114508 021 پیگیری فرمایید.

در مقابل اگر سایت غیر اخلاقی یا ضد انقلاب دیدید می‌توانید نشانی آنرا برای بررسی بیشتر به اینجا ارسال کنید.

آواتار حسین دهقان
توسط   حسین دهقان   ۷۲۰۷ روز قبل

من سایتهای غیر اخلاقی رو بر روی ISP خودم فیلتر میکنم .

این امر در بعضی موارد باعث می شود که مشتریها از سرویس اینترنت ما استفاده نکنند .

در پی همین امر با فیلترینگ مخابرات تماس گرفتم و آدرس سایتها رو به اونا دادم . اول گفتن اگه سایت غیر اخلاقی باشه ما جهت فیلتر کردن اقدام می کنیم . ولی بعد گفتم باید با قوه قضائیه هماهنگی بشه .

من سئوالم اینه یه سایت غیر اخلاقی کجاش جای سئوال داره که باید با قوه قضائیه هماهنگی بشه ....؟

لطفاً توضیح بدید اگه ما یه سایت داشته باشم ( فقط غیر اخلاقی ) باید با کجا هماهنگی کنیم ؟

آواتار علیرضا مجیدزاده
توسط   علیرضا مجیدزاده   ۷۲۰۰ روز قبل
سلام -
من سایتی سراغ دارم که شدیدا مشکل اخلاقی دارد
ببینم چگونه می شود آدرس آن را باری فیلتر شدن داد ؟
باید برای کجا ارسال کنم؟
اسن سایت عکسهای بسیار مبتذل و ... دارد .
آواتار  bigdeli
توسط   bigdeli   ۷۱۹۴ روز قبل

متاسفانه سایت های زیادی فیلتر شده است.

من الان دامین ام را برای درآمدزایی روی سایت http://www.sedoparking.com پارک کرده ام که متاسفانه این سایت فیلتر شده و فکر نکنم چیز خاصی در این سایت وجود داشته باشد....

شما می تونید از طریق دامین www.xibide.com چک کنید که وقتی به این آدرس می روید سپس به آدرس بالا رجوع کرده و دامین بالا فیلتر شده است..

آواتار سید محمد مهدی صالحی زاده
توسط   سید محمد مهدی صالحی زاده   ۷۱۷۸ روز قبل

با سلام

لطفا در فیلترینگ سایت imdb.com تجدید نظر بفرمائید

آواتار محمد جرجندی
توسط   محمد جرجندی   ۷۱۷۸ روز قبل
با سلام
خدمت اساتید گرامی
اگر فرد مسئولی اینجا هست یه سر به این تاپیک بزنه بد نیست.

http://shabgard.org/forums/showthread.php?t=8930
آواتار محمدرضا حاجیان
توسط   محمدرضا حاجیان   ۷۱۷۲ روز قبل

سلام

اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267 دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات  ارسال و از آن طریق پیگیری فرمایید. هراتیان

با عرض سلام خدمت مدیران فناوری اطلاعات

در مورد سایت های که اشتباهی فیلتر شده اند باید بگویم سایت های زیادی هستند از جمله سایت به نام ایگلد
این سایت که یک بانک اینترنتی معتبر است حدود چند وقتی است که فیلتر شده.
https://www.e-gold.com
یه کم در مورد سایت ایگلد(برای اینکه شما بتوانید پولی را که در سایت های خارجی بدست می آورید به ایران
انتقال دهید یا آن را در اینترنت خرج کنید به یک حساب در یک بانک آنلاین اینترنتی احتیاج دارید.یکی از این
حساب های پولی معروف و پر کاربرد حساب پولی ایگلد است.حساب پولی ایگولد کاملاً رایگان است و فقط از
شما برای نگهداری پولتان هزینه های ناچیزی دریافت می کند.شرکت ذخیره نقره و طلا (G & SR)در
سال 1996 به صورت سیستم پرداخت ایگلد بنیان نهاده شده و تا سال 1999 بخشهای مختلف آن جهت پرداخت و
مبادلات تجاری مختلف توسعه پیدا کرد.در ژانویه2000 جهت کاهش ریسک مالی شرکت Nevis.wl با
مسئولیت محدود ایجاد گردید.در حال حاضر اکثر کشورها (G & SR)را به رسمیت شناخته و تبادل مالی
آن را پذیرفته اند.ایگلد یک سیستم اعتباری اینترنتی است که جهت افتتاح حساب در آن نیازی به داشتن اعتبار
نیست.مبالغی که در حساب ایگلد واریز می شود، بصورت وزنی و بر اساس قیمت فلزات (طلا)‌قابل محاسبه
است.مثلا اگر هر اونس طلا 400 دلار باشد و شما بخواهید 400 دلار به حساب خود واریز نمایید در حقیقت یک
اونس طلا در حساب شما وجود دارد.(اگر قیمت طلا تغییر کند اعتبار شما نیز تغییر می کند).اکثر
سایت های اینترنتی به خصوص سایت های مالی دنیا ایگلد را می پذیرند و شما به راحتی می توانید تبادلات
مالی خود را از طریق ایگلد انجام دهید.
بعد از این که پولی به حساب شما در ایگلد واریز شد با افتتاح یک حساب ارزی خیلی راحت پول را به حساب
بانکی در ایران منتقل می کنیم)

من بارها به مدیران شرکت مخابرات ایمیل زده ام و اعتراض کرده ام آنها بعد از یه مدت طولانی ایمیل زدنند و
گفتند که سایت ایگلد یک بانک اینترنتی نیست بلکه کارش خرید و فروش طلا است حالا شما قضاوت کنید شما
به جایی که پول شما را نگهداری می کنند و می توانید پولی از حسابی به حساب دیگر واریز کنید می گویید
سایت خرید و فروش طلا فکر کنم آنها وارد سایت شده اند و چند تا عکس شمش طلا دیده اند و گفته اند که کارش
خرید و فروش طلا است در ضمن یه موقع با سایت گلدکوست آن را اشتباه نگرید آن شرکت هرمی است اما سایت
ایگلد یک بانک اینترنتی است حالا بد است که یه عده ارز به ایران وارد کنند حتی جای هیچ کلاهبرداری نیست
مثل شرکت گلد کوست نیست که ارز از ایران خارج کند

اگر سایت های اینترنتی فیلتر شوند شاید بشود با یک فیلتر شکن وارد شد اما سایت ایگلد را نمی توان با هر
فیلتر شکنی وارد شد بعضی از فیلتر شکن ها سایت ایگلد را باز نمی کنند بعضی ها هم احتمال هک شدن حساب
هم هست بعضی از افراد سودجو اقدام به فروش فیلتر شکن برای ورود به ایگلد با قیمت های گزاف کرده اند و
افرادی که در این بانک پول دارند مجبور هستند این فیلتر شکن ها را بخرند
---------------------
از شما مدیران شرکت فناوری اطلاعات درخواست دارم مشکل ورود به ایگلد را حل کنید.
آدرس سایت ایگلد

آواتار  moaz
توسط   moaz   ۷۱۶۹ روز قبل
 سلام ، نگفتین که اگه سایتی فیلتر نشده به کجا باید بگیم ؟
آواتار mansour ebrahimi
توسط   mansour ebrahimi   ۷۱۶۹ روز قبل

بنام خدا

با سلام

احتراما به استحضار می رساند که اینجانب به عنوان یک متخصص دانشگاهی با نحوه فیلترینگ کلمات اشکال جدی دارم. به طور مثال زمینه فعالیت اینجا در دانشگاه بررسی اثرات مواد آلاینده محیطی در ایجاد سرطان پستان می باشد. که هر وقت من در گوگل کلمه breast cancer را جستجو می کنم صفحه کاربر گرامی دسترسی به سایت فوق مقدور نمی باشد ظاهر میشود که این عمل بسیار ناامید کننده است. حتی درمواردی من مجبور شده ام که از طریق سایت های crack برای گرفتن اطلاعات علمی استفاده کنم که اصلا زیبنده نیست.

به نظر میرسد که باید نحوه فیلترینگ کلمات تغییر کند.

با تشکر دکتر منصور ابراهیمی پزوهشکده سبز تحقیقات زیست محیطی دانشگاه قم

آواتار مهدی مهدی
توسط   مهدی مهدی   ۷۱۶۸ روز قبل

با عرض سلام و خسته نباشید به شما مسئولین عزیز

میخواستم در مورد مراحلی که منجر به فیلتر شدن یک سایت میشود ، توضیحاتی عرض نمایید .

متاسفانه ما صاحبین سایتها ، به دلیل کمبود اطلاعات در این زمینه ، همیشه سرگردانیم که بازه کاری مان تا چه حد است و خط قرمزها کجا هستند تا آنها را رعایت کنیم !

مشخصا اگر قوانون درستی در این زمینه تدوین بشود و همه خطوط و حد و مرزها مشخص شود  و این مسئله به صورت بهینه شده در بی آید میتواند به امر پیشرفت فناوری اطلاعات در کشور کمک شایانی بکند .

ولی اگر رویه به همین حالت باشد که هر سایتی که کلمات مورد نظر را دارد فیلتر شود ، این امر میتواند ضررهای زیادی به امر تحقیقاتی و بدنه علمی کشور وارد کند !

شما تصور کنید سایتی که مسائل علمی و پزوهشی میپردازد و اصلا هیچ دخل و خرجی با سایتهای پرونو گرافی ندارد و در ضمن آگاه سازی و ارائه دستاوردهای علمی به خانواده ها و جوانان کمک میکند تا به بهداشت مناسبی برای ادامه حیات برسد ، را همسان با یک سایت پرونوگرافی که مبنا اش تخریب اخلاق و پایه های زندگی است ، قرار میدهیم و فیلتر میکنیم ، فقط به خاطر اینکه کلمه مزکور را ذکر کرده است !

من خودم نویسنده ام و رشته ام هم میکروبشناسی است ، همان طور که میدانید تنها راه جلوگیری از بیماری ایدز پیشگیری است ، حال من چطوری مقاله ای در مورد پیشگیری از ایدز بنویسم که کلمه ای از سکس و کاندوم در آن نباشد !

والا به خدا ، ما میخواهیم پایه های جامعه را با افزایش آگاهی های بهداشتی بالا ببریم ولی متاسفانه بعد از چند وقت که سایتمان مشهور میشود و پر بازدید مشاهده میکنیم که سایتمان فیلتر میشود ؟

من در خیر خواهی شما مسئولین عزیز شکی ندارم ، ولی از شما خواهانم تا برنامه ای مدون و مشخص برای این امر اتخاذ کنید تا از فیلتر شدن سایتهای علمی و سایتهای پژوهشی که اصلا هیچ گرایش سیاسی و پرونوگرافی ندارند ، جلوگیری شود ، چون ادامه این روند ضررهای بسیار زیادی را به بدنه علمی کشور وارد میکند و متاسفانه مجوب افزایش روند ناآگاهی مردم و دور بودن آنها از منابع علمی میشود .

با آرزوی توفیق برای شما عزیزان زحمت کش ایران

آواتار mohammad saeedi
توسط   mohammad saeedi   ۷۱۶۸ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدرضا حاجیان
[quote=haratian]

سلام

اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267 دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات  ارسال و از آن طریق پیگیری فرمایید. هراتیان

با عرض سلام خدمت مدیران فناوری اطلاعات

در مورد سایت های که اشتباهی فیلتر شده اند باید بگویم سایت های زیادی هستند از جمله سایت به نام ایگلد
این سایت که یک بانک اینترنتی معتبر است حدود چند وقتی است که فیلتر شده.
یه کم در مورد سایت ایگلد(برای اینکه شما بتوانید پولی را که در سایت های خارجی بدست می آورید به ایران
انتقال دهید یا آن را در اینترنت خرج کنید به یک حساب در یک بانک آنلاین اینترنتی احتیاج دارید.یکی از این
حساب های پولی معروف و پر کاربرد حساب پولی ایگلد است.حساب پولی ایگولد کاملاً رایگان است و فقط از
شما برای نگهداری پولتان هزینه های ناچیزی دریافت می کند.شرکت ذخیره نقره و طلا (G & SR)در
سال 1996 به صورت سیستم پرداخت ایگلد بنیان نهاده شده و تا سال 1999 بخشهای مختلف آن جهت پرداخت و
مبادلات تجاری مختلف توسعه پیدا کرد.در ژانویه2000 جهت کاهش ریسک مالی شرکت Nevis.wl با
مسئولیت محدود ایجاد گردید.در حال حاضر اکثر کشورها (G & SR)را به رسمیت شناخته و تبادل مالی
آن را پذیرفته اند.ایگلد یک سیستم اعتباری اینترنتی است که جهت افتتاح حساب در آن نیازی به داشتن اعتبار
نیست.مبالغی که در حساب ایگلد واریز می شود، بصورت وزنی و بر اساس قیمت فلزات (طلا)‌قابل محاسبه
است.مثلا اگر هر اونس طلا 400 دلار باشد و شما بخواهید 400 دلار به حساب خود واریز نمایید در حقیقت یک
اونس طلا در حساب شما وجود دارد.(اگر قیمت طلا تغییر کند اعتبار شما نیز تغییر می کند).اکثر
سایت های اینترنتی به خصوص سایت های مالی دنیا ایگلد را می پذیرند و شما به راحتی می توانید تبادلات
مالی خود را از طریق ایگلد انجام دهید.
بعد از این که پولی به حساب شما در ایگلد واریز شد با افتتاح یک حساب ارزی خیلی راحت پول را به حساب
بانکی در ایران منتقل می کنیم)

من بارها به مدیران شرکت مخابرات ایمیل زده ام و اعتراض کرده ام آنها بعد از یه مدت طولانی ایمیل زدنند و
گفتند که سایت ایگلد یک بانک اینترنتی نیست بلکه کارش خرید و فروش طلا است حالا شما قضاوت کنید شما
به جایی که پول شما را نگهداری می کنند و می توانید پولی از حسابی به حساب دیگر واریز کنید می گویید
سایت خرید و فروش طلا فکر کنم آنها وارد سایت شده اند و چند تا عکس شمش طلا دیده اند و گفته اند که کارش
خرید و فروش طلا است در ضمن یه موقع با سایت گلدکوست آن را اشتباه نگرید آن شرکت هرمی است اما سایت
ایگلد یک بانک اینترنتی است حالا بد است که یه عده ارز به ایران وارد کنند حتی جای هیچ کلاهبرداری نیست
مثل شرکت گلد کوست نیست که ارز از ایران خارج کند

اگر سایت های اینترنتی فیلتر شوند شاید بشود با یک فیلتر شکن وارد شد اما سایت ایگلد را نمی توان با هر
فیلتر شکنی وارد شد بعضی از فیلتر شکن ها سایت ایگلد را باز نمی کنند بعضی ها هم احتمال هک شدن حساب
هم هست بعضی از افراد سودجو اقدام به فروش فیلتر شکن برای ورود به ایگلد با قیمت های گزاف کرده اند و
افرادی که در این بانک پول دارند مجبور هستند این فیلتر شکن ها را بخرند
---------------------
از شما مدیران شرکت فناوری اطلاعات درخواست دارم مشکل ورود به ایگلد را حل کنید.
آدرس سایت ایگلد

واقعا جای تاسف است که سایتی که به عنوان یک بانک معتبر بین المللی شناخته شده است و خوشبختانه با ایران هم مشکلی ندارد بدون هیچ دلیلی فیلتر می شود!
آواتار باقر نوروزی انارکی
توسط   باقر نوروزی انارکی   ۷۱۶۶ روز قبل

من هم اعلام واقعا تاسف از موضوع بانک را دارم.و همچنین بعضی مسایل دیگر که به نظر هر کسی عقدهای از ماهواره یا چیزهای دیگر دارد سر اینترنت پیاده می کندولی واقعا آیا اینترنت با این همه فیلتر شکن فایده دارد. هر روزه چند سایت فیلتر شکن جدید معرفی میشود.آیا واقعا تقلیل کاهش سرعت 128کیلو بیت adsl نتیجه ای را غیر از منعطف کردن مردم به سایر روشهای ارتباطی نمی کند ایا در ایران شرکت های مانند شیراز آنلاین (www.shirazonline.com) نسبت به ارائه خدمات ماهواره ای نمی کنند چرا آنها را فیلتر نمی کنید همیشه در کارهایتان معمولا یکجا می لنگد .من به نکته ای جالب اشاره می کنم که در مورد فیلترکردن سایت  ای گلد در سایتی به عنوان مضحکه نوشته بود

از آنجایی که بعضی از انتقالات وجوه در این بانک حرام می باشد پس فیلتر کردن آن از هفتاد سال عبادت برتر است.

آواتار حسن علی زاده
توسط   حسن علی زاده   ۷۱۵۴ روز قبل

آقا من نمابر ندارم.

راه دیگه ای برای پیگیری فیلتر اشتباهی بگین.

منتظرم

ممنون

آواتار sarkis najarian
توسط   sarkis najarian   ۷۱۵۰ روز قبل

سلام اگه میشه فیلتر سایت منو هم باز کنید چون اشتباهی فیلترش کردید البته من اهل ارومیه هستم به بعضی ها فیلتر شده نشون میده به بعضی ها هم معمولی لطفآ درستش کنید

www.meta-hack.com

منتظرم

بای

آواتار علیرضا یاقوتی
توسط   علیرضا یاقوتی   ۷۱۵۰ روز قبل

با عرض سلام

من با این که از پنج شنبه عصر نمابر فرستادم که به فیلترینگ اشتباهی سایتم رسیدگی کنند متاسفانه هیچ اقدامی تا حالا نشده . چرا ؟؟؟؟

آواتار محمد جواد بابایی
توسط   محمد جواد بابایی   ۷۱۴۰ روز قبل

سلام
اولا آیا شما پاسخ های ما را می خوانید؟
دوما من یک تالار گفتگو برای مهندسین برق از طریق سرویس رایگان forumer.com ساختم. اهداف این سایت کاملا و فقط علمیه اما بعد که به آشناهایم گفتم برن نگاه کنن همه گفتن فیلتره. ظاهرا تمام تالارهایی که توسط این سایت ساخته میشه فیلتره
عیب نداره شاید دلیلی داشته اما لااقل تالار منو از فیلتر دربیارین.
آخه من که نمابر ندارم
لطفا پیگیری کنید:آدرس سایت فیلتر شده:
  www.forumer.com/iranees

قابل توجه که iranees مخفف Iranian Electrical Engineeing Students است

آواتار محمد جواد بابایی
توسط   محمد جواد بابایی   ۷۱۳۵ روز قبل
آقای هراتیان با ایمیل مرا مطلع کردند که مطلب مرا
خوانده اند و  پیگیری می کنند. من از ایشان تشکر می کنم

آواتار Mahdi Fardoust
توسط   Mahdi Fardoust   ۷۱۲۶ روز قبل
سلام  دوستان وب سایت من 2 روز هست که فیلتر شده  باید چه کار کنم هیچ مشکلی هم نداره  لطفا راهنمایی کنین!  www.ir4n.ir             

ba in Domain Vared Shid Filter Nashode !! :(   www.booterteam.ir/index/index.php

آواتار Mahdi Fardoust
توسط   Mahdi Fardoust   ۷۱۲۵ روز قبل
جناب آقای هراتیان  این شماره تماس که گذاستین  کانکشن دیال آپ است 

لطفا تلفن درست را بزارین

آواتار ahmad tooran
توسط   ahmad tooran   ۷۱۲۰ روز قبل
با سلام به همه شما مدیران عزیز که شبانه روز همگی زحمت میکشید....
من سهیل هستم..پدرم 30 سال پیش فوت شد..هنگامی که اپراتور مخابرات بود.......................................

همیشه.مخابرات عشق.ومشق من بود....
مدیر گرامی...17سال است که با دستگاه کامپیوتر زندگی میکنم..هم اکنون تحصیلاتم را در  رشته برنامه نویسی..به سبک  delphi...vb..asp.nt
میباشد..وپروکسی را نیز به خوبی میشناسم..اما هیچوقت در راه هک قدم نگذاشتم...
3 روز قبل در حین کار با گوگل..به یک سایت خاطی و بی شرم برخوردم.که گویا از ساپورت سرور .و دارای چنین دامین به خصوصی برخوردار است..و من هنوز نفهمیدم..که  مالک آن چرا تا کنون..بعد از
3 سال فعالیت شرم بار ..اکنون مشغول به کار است...
سایت مذکور با آدرسهای متعدد..مبادرت.به فروش.وسایل ماهواره ای..جاسوسی.وترویج فحشا در روز روشن به طور  علنی وعینی.نموده...
وحتی اخیرا کارشان به آنجا کشیده.که به جسارت تمام..فیلترینگ رابه مبارزه میطلبد..
و در طی هفته جاری.از جوانان معصوم.و بی تجربه.این آب وخاک.اخاذی.وحق آبونمان...؟؟حق فساد طلب میکند..شخص مذکور..یک نفر است گروهی را به نام مدیر.در اختیار گرفته.
به نام محمد حسین مالکی..که بنده کلیه اطلاعاتی را که جمع آوری کردم ..به سمع میرسانم.......
www.satsat.net
www.dvb2.com
www.sat4u.org

و پول ها را به این حساب جمع میکند.
شماره حساب    0100550453007  
به نام محمد حسین مالکی.با اسن مستعار آرین......نزد بانک ملی ایران
2.....شماره حساب مهر 0100767557003..نزد بانک کشاورزی..
3....ملی کارت
60737991012317529

این هم ایمیل این سایت....   sat4uu@gmail.com  
در ادامه باید عرض کنم..مدیران عزیز شما هم اگر لینک های زیز را ببینید..موارد بالا را تصدیق خواهیدکرد..
این هم خدمتی بود از جانب .بنده..به نیاکانم.ایرانم..و آب وخاکم.
چون شما هم ببینید.متاثر خواهید شد...که گستاخی در چه حد.؟
این سایت در تمامی موارد مملکتی..ترویج فساد..تمسخر قشرهای..دولتی ..روحانیت..در شهرستا نها..دریافت  تبلیغات از  دبی
..دختران..پسران...جعل اسناد دولتی..و 1000 مورد که هر روز
راجب ان بحث میکنند..و هیچکس هم با آنان کاری ندارد..
مقام عالی ..استدعا دارم..زحمت 4 شبانه روز بیخوابی .که بر من وارد شده..مهم نیست...لطفا..عمق فاجعه را درک کنید

*************************************************************************************************************************************************
با تشکر..سهیل.....بابل..  دانشگاه آزاد اسلامی...مدیریت صنعتی.......******
 لطفا اقدام نمایید  تا حساب ها مسدود...سایت ها فیلتر شوند   ********

محل     اخاذی    **      www.dvb2.com/Reg.htm 

آواتار محمود هراتیان نژادی
توسط   محمود هراتیان نژادی   ۷۱۰۷ روز قبل
dhdphusسقحتاخسذتاخطذاسخه یاسیبغ یبایلایبا
آواتار کاوه صفا
توسط   کاوه صفا   ۷۱۰۶ روز قبل

آقای سهیل خیلی خیلی عزیز

من یکی از مدیران همین سایت به نظر شما فاسد هستم، یک جانباز که نام کاربریم نیز نام یک شهید بزرگوار است، اگر وارد سایت بقول شما فاسد هم بشوی میبینی که تقریبا همه کاربران مرا با نام و آدرس می شناسند. من می دانم درد امثال شما چیست

خدا را شکر که مدیران سایت ست ست میدانند که بزرگترین وظیفه ای که پیامبر اعظم و مولای متقیان به آن وصیت کرده اند را انجام می دهند و از نوشته افراد بیماری چون شما نیز حتی گوشه ابرو را خم نمی کنند. بهتر است این را همه دوستان و مدیران این تالار نیز بدانند که افرادی از سایت satsat رانده می شوند که یا فساد اخلاقی داشته باشند و یا ضد حکومت باشند نمیدانم این آقای سهیل از کدام دسته اند.

نوشته اید شما یک ایرانی هستید و دوستدار وطن، حاشا به این ایرانی وطن پرست، عمق فاجعه در این مملکت افرادی همچون شما هستند که محیط صمیمی چون satsat را که باعث شده بیش از یکصدهزار جوان این مرز و بوم گرد هم آیند و به هم بیاموزند و از هم فراگیرند (که حضرت امام فرمودند: تعلیم و تعلم عبادت است)  و افرادی چون شما را از خود می رانند.

بله دوست عزیزم عمق فاجعه را بهتر است همه عزیزان این تالار نیز بشناسند.

در آن سایت بقول شما فاسد، اولین توصیه ای که به ما مدیران می شود، رعایت حرمت کاربران، حفظ شئونات دینی و اخلاقی، رعایت حرمت مقدسات دینی، رعایت حرمت مقامات سیاسی و مملکتی و ... است. برای اثبات آن نیز حاضرم با ID خودم که امکانات مدیریتی دارد و می توانم به تمام بخشها سر بزنم بهمراهی هرکدام از دوستان که صلاح باشد ساعتها در سایت satsat باشیم و ببینیم و بخوانیم و به وحدانیت خدا قسم می خورم اگر حتی یک مورد خلاف قوانین جمهوری اسلامی در سایت یافت شد حاضرم هر آنچه که همین آقا سهیل فرمودند انجام دهم.

در انتها بعنوان یک برادر کوچکتر به شما آقا سهیل عزیز توصیه می کنم بخل و کینه را کنار گذاشته و من و شما سعی کنیم قبل از اینکه روی دو پا بایستیم آدم باشیم

آواتار یه چیزی بهروز
توسط   یه چیزی بهروز   ۷۱۰۳ روز قبل
با عرض سلام و احترام خدمت مدیریت و وزیر محترم ارتباطات و فن آوری

بنده را مدیران قدیمی ست ست به خوبی می شناسند. از سه سال پیش که ست ست ( ست 4 یو ) فعالیت خود را شروع کرده ، مدیریت محترم
آن تالار احترام به قوانین ، حفظ شئونات اسلامی و جلوگیری از داد و ستد در آن تالار را جزو وظایف مدیرانش قرار داد تا کنون.

وزیر محترم و دیگر سایت داران عزیز خود میدانند که هزینه سروری که بتواند ست ست را با جمعیت یکصد هزار نفریش (که خود تشکیل یک شهر کوچک را میدهند) را نگهداری کند چقدر زیاد است.

گرفتن حق عضویت از طرف مدیران آن سایت امری منطقی به نظر می رسد.

کاوه عزیز

وزیر محترم خودشان ازمردم هستند و قطعا به صلاح مردم تصمیم گیری خواهند کرد.

ایشان خود آگاهند که در شهری با این جمعیت ، قطعا ویروسهایی هم وجود خواهند داشت که به یکصد هزار نفر صدمه بزنند و آقا سهیل گل احتمالا یکی از ویروسهای اخراجی بوده ! و شاید اگر سایت ست ست مرکزی برای فساد بود بیشتر به دل سهیل عزیز میچسبید و از طرفداران آن میشد !

من هم پیشنهاد میکنم آقای سهیل به نصیحت کاوه عزیز عمل کند  :
قبل از اینکه روی دو پا بایستیم آدم باشیم

من مدتهاست هیچ سمتی در ست ست ندارم ، اما به عنوان یک ایرانی و از همه مهمتر یک مسلمان وظیفه خود میدانم که از گفتار افراد نا آگاه انتقاد کنم.
اگر آقای سهیل 17 سال است که با کامپیوتر است و رشته برنامه نویسی میخواند بهتر است بداند، بسیار هستند از ایشان با تجربه تر و با تحصیلات بالاتر که در شهر مجازی ست ست جزو اعضاء متدین و با اخلاقند. کسانی که عزیز ترین کسانشان را در راه دفاع از من و ایشان از دست داده اند.
آواتار مهدی تابش
توسط   مهدی تابش   ۷۰۹۹ روز قبل

سلام

فکر کنم استفاده از پست الکترونیک جهت تبادل نامه بین دوستان بهتر از مطرح کردن آن در این انجمن میباشد

آواتار بابک محمدی
توسط   بابک محمدی   ۷۰۹۲ روز قبل

تکراری

آواتار بابک محمدی
توسط   بابک محمدی   ۷۰۹۲ روز قبل

خیلی برام جالب امد این صحبت این دو نفر که میگن از مدیرای این سایت هستند !!!

شما چه چیزی را خدمت می نامید ؟؟؟

شما ادعا میکنی مطالب سیاسی ویا عکسهای مشکل داره رو سایت نیست من خودم با این که کاری به این کارها ندارم چندین بار در قبل این مورد را دیدم ... وحتی یه بار با یکی از ان افرداد که شعور درست وحسابی نداشت به خاطر توهین به یه شخص عزیز ممکلتومون که زحمات زیادی برای کشور کشیده که حالا شما بیائید اینجا راحت سایت بزنید وبکنیدش پایگاه نشر عقاید درگیر شدم ولی فایده ای نداشت .

ایا تبلیغ رسیور ویا اگهی فروشش که همه از خارج پشتیبانی میشه برای ورود به کشور مشکل نداره ؟؟؟ یا افزایش انگیزه برای خرید و یا فروش ادوات جانبی که همه جرم هستند .. یا معرفی اشخصای که بیان کار نصب این تجهیزات را انجام بدن؟؟؟

ایا تبلیغ ال ان بی که ضد پارازیت هست مشکلی نداره؟؟؟

مباحث مربوط به فیلتر شکن موردی نداره ؟؟؟

بهتره چشماتون را باز کنید.. وهرکس میاد حرف میزنه بهش برچسب نزدیند .. خوب اگه همه چی درست هست مدیر این سایت بیاد سایتش را ثبت کنه واجازه فعالیت بگیره این که الان قانونی شده .. مگه نمیگید موردی نداره پس حتما مسئولین محترم می تونند تشخیص بدن مشکل داره یا نه .. اونم نه یکی دوتا حالا بحث گرفتن 5 هزارتومن از اعضاش که اگه صد هزار عضو همونطور که خودتون گفتید باشه که دیگه حساب کنید میشه چقدر !!!!

اگه این سایت وسایتهای مشابه مشکلی نداشتن فیلتر نمی شدن گویا این سایت با ادرس ست ست فیلتر شده ولی امده باز یه ادرس دیگه انتخاب کرده وباز داره همون رفتار را تکرار میکنه این یعنی همون دهن کجی ... شاید این مشکل از مخابرات باشه که اگه یه سایت فیلتر میشه با ثبت یه اسم دیگه راحت میاد وباز کارش را شروع میکنه

بهتره دست از بحث بیهوده بر دارید اگه همه این مسائل درست هست وتوش خلافی نیست بفرما از ایشون بخواهید برن سایت را ثبت کنند ؟؟

اگه این تبلیغهای رسیور و فروش اون درست هست که از فردا تو روزنامه هم اگهی این چیزها باید دیده بشه .. بهتره برد یکبارقوانین را مطالعه کنید واز سر احساسات حرف نزنید من فکر کنم اینجا قرار بود سایتهای که مشکل ندارند وبه اشتباه فیلتر شدن معرفی بشن نه سایتی با این همه مشکل وزیر پا گذاشتن قوانین بیاد واعتراض کنه که چرا فیلتر شده .....  حتما جنالب دکتر خودشون می دونند باید چیکار کنند

من توصیه ای داشتم سایتهای که مشکلی ندارند که هیچ ولی سایتهای که بر اساس نظر مخابرات فیلتر میشن را بهتر هست تر تیبی اتخاذ کنید که نتونند با یک اسم دیگه باز بیان فعالیت کنند شاید این یه نقطعه ضعف این مهم باشه فکر کنم یک راهش فیلتر کردن ای پی سایت باشه چون هر سایتی وقتی روی یه سروری قرار بگیره یه ای پی بهش اختصاص داده میشه که اگه اون فیلتر بشه با هر اسمی که بخواد باز بیاد نمی تونه مگه این که باز به یک سرور دیگه بره البته اینم مشکل داره ولی حداقل فکر کنم انجامش بهتره از فیلتر کردن صرف یه اسم باشه..

فکر کنم ای پی سایتی که دوستمون گذاشته این باید باشه 209.85.115.2
 من هم بهترمی دونم اینجا را به میدان جنگ تبدیل نکنید چیزی که مشخص هست نیازی به بحث کردن نداره

آواتار حسین رحیمی
توسط   حسین رحیمی   ۷۰۰۵ روز قبل

فیلتر کردن وبلاگ من دیگه واقعا خنده داره

www.irun.coo.ir

www.blofa.blogfa.com

تمنا دارم رسیدگی کنید

با سپاس

آواتار سعید راشد
توسط   سعید راشد   ۷۰۰۱ روز قبل

ایها الناس کسی نبود جواب منو بده؟! شما که زدین وبلاگ منو نابود کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاپیک زیر را برای مزاح نزدم که جوابی داده نشود!

http://www.ict.gov.ir/forum/Default.aspx?g=posts&t=528

آواتار یاسین قاسمی
توسط   یاسین قاسمی   ۶۹۹۱ روز قبل

سلام به دوستان و مدیران محترم

لطفا در مورد فیلترینگ سایت http://www.softestan.com تجدید نظر بفرمایید

در پناه حق (: