خیلی برام جالب امد این صحبت این دو نفر که میگن از مدیرای این سایت هستند !!!
شما چه چیزی را خدمت می نامید ؟؟؟
شما ادعا میکنی مطالب سیاسی ویا عکسهای مشکل داره رو سایت نیست من خودم با این که کاری به این کارها ندارم چندین بار در قبل این مورد را دیدم ... وحتی یه بار با یکی از ان افرداد که شعور درست وحسابی نداشت به خاطر توهین به یه شخص عزیز ممکلتومون که زحمات زیادی برای کشور کشیده که حالا شما بیائید اینجا راحت سایت بزنید وبکنیدش پایگاه نشر عقاید درگیر شدم ولی فایده ای نداشت .
ایا تبلیغ رسیور ویا اگهی فروشش که همه از خارج پشتیبانی میشه برای ورود به کشور مشکل نداره ؟؟؟ یا افزایش انگیزه برای خرید و یا فروش ادوات جانبی که همه جرم هستند .. یا معرفی اشخصای که بیان کار نصب این تجهیزات را انجام بدن؟؟؟
ایا تبلیغ ال ان بی که ضد پارازیت هست مشکلی نداره؟؟؟
مباحث مربوط به فیلتر شکن موردی نداره ؟؟؟
بهتره چشماتون را باز کنید.. وهرکس میاد حرف میزنه بهش برچسب نزدیند .. خوب اگه همه چی درست هست مدیر این سایت بیاد سایتش را ثبت کنه واجازه فعالیت بگیره این که الان قانونی شده .. مگه نمیگید موردی نداره پس حتما مسئولین محترم می تونند تشخیص بدن مشکل داره یا نه .. اونم نه یکی دوتا حالا بحث گرفتن 5 هزارتومن از اعضاش که اگه صد هزار عضو همونطور که خودتون گفتید باشه که دیگه حساب کنید میشه چقدر !!!!
اگه این سایت وسایتهای مشابه مشکلی نداشتن فیلتر نمی شدن گویا این سایت با ادرس ست ست فیلتر شده ولی امده باز یه ادرس دیگه انتخاب کرده وباز داره همون رفتار را تکرار میکنه این یعنی همون دهن کجی ... شاید این مشکل از مخابرات باشه که اگه یه سایت فیلتر میشه با ثبت یه اسم دیگه راحت میاد وباز کارش را شروع میکنه
بهتره دست از بحث بیهوده بر دارید اگه همه این مسائل درست هست وتوش خلافی نیست بفرما از ایشون بخواهید برن سایت را ثبت کنند ؟؟
اگه این تبلیغهای رسیور و فروش اون درست هست که از فردا تو روزنامه هم اگهی این چیزها باید دیده بشه .. بهتره برد یکبارقوانین را مطالعه کنید واز سر احساسات حرف نزنید من فکر کنم اینجا قرار بود سایتهای که مشکل ندارند وبه اشتباه فیلتر شدن معرفی بشن نه سایتی با این همه مشکل وزیر پا گذاشتن قوانین بیاد واعتراض کنه که چرا فیلتر شده ..... حتما جنالب دکتر خودشون می دونند باید چیکار کنند
من توصیه ای داشتم سایتهای که مشکلی ندارند که هیچ ولی سایتهای که بر اساس نظر مخابرات فیلتر میشن را بهتر هست تر تیبی اتخاذ کنید که نتونند با یک اسم دیگه باز بیان فعالیت کنند شاید این یه نقطعه ضعف این مهم باشه فکر کنم یک راهش فیلتر کردن ای پی سایت باشه چون هر سایتی وقتی روی یه سروری قرار بگیره یه ای پی بهش اختصاص داده میشه که اگه اون فیلتر بشه با هر اسمی که بخواد باز بیاد نمی تونه مگه این که باز به یک سرور دیگه بره البته اینم مشکل داره ولی حداقل فکر کنم انجامش بهتره از فیلتر کردن صرف یه اسم باشه..
فکر کنم ای پی سایتی که دوستمون گذاشته این باید باشه 209.85.115.2
من هم بهترمی دونم اینجا را به میدان جنگ تبدیل نکنید چیزی که مشخص هست نیازی به بحث کردن نداره