جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۶:۴۳ EN مشکلات موجود در سایت وزارت تعاون تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » متخصصان اینترنت » مشکلات موجود در سایت وزارت تعاون ali bina جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۸۵ ۰۱:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 مشکلات موجود در سایت وزارت تعاون توسط ali bina ۶۹۴۸ روز قبل بسمه تعالی چندی قبل مشکلی داشتم که لازم شد با وزیر محترم تعاون جناب دکتر عباسی تماس بگیرم متاسفانه هرکاری کردم در سایت وزارت تعاون نتوانستم ارتبال برقرار کنم و ایمیل مربوطه را ارسال کنم.از آنجا که وزارت فاوری و ارتباطات متولی ارتباطات نیز میباشد از شما و مسئولین شرکت مخابرات تقاضا مینمایم که: اولا" به سایت وزارت تعاون اطلاع دهید تا مشکلشان را برطرف کنند تا مردم بتوان بصورت معمولی و عادی باآنها ارتباط برقرار کنند. ثانیا" اگر لازم است. شرکت مخابرات به وزارت تعاون کمک لازم را از نظرات فنی و مشاوره ای بنماید تا سایت وزارت تعاون نظیر سایت شما بروز شود. آدرسی که وزارت تعاون اعلام نموده اینست: www.icm.gov.ir پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران