جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۰۹:۰۷ EN اگه مدیرعامل شرکت پست بشم؟! تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گفتگو با مسئولان شرکت پست » اگه مدیرعامل شرکت پست بشم؟! محمود هراتیان نژادی جنسیت زن کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۵:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 اگه مدیرعامل شرکت پست بشم؟! توسط محمود هراتیان نژادی ۷۳۱۰ روز قبل اگه مدیرعامل شرکت پست بشم، چه کار میکنم و چه کار نمیکنم؟ شما چطور؟ اگر مدیر عامل پست بشید چه کار میکنید و جه کار نمی کنید؟ سیدعلیرضا جعفرزاده جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ تیر ۱۳۸۵ ۱۴:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سیدعلیرضا جعفرزاده ۷۲۸۴ روز قبل شرکت پست باید توجه ویژه ای به پست بانک داشته باشد چرا که در همه جای دنیا رمز بقای پست ، پست بانک می باشد. سیدعلیرضا جعفرزاده جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ تیر ۱۳۸۵ ۱۴:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سیدعلیرضا جعفرزاده ۷۲۸۴ روز قبل شرکت پست باید توجه ویژه ای به پست بانک داشته باشد چرا که در همه جای دنیا بقای پست ، به پیشرفت پست بانک وابسته است. علی ایران دوست جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اَمرداد ۱۳۸۵ ۰۹:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی ایران دوست ۷۲۷۱ روز قبل اگر مدیر عامل پست بودم به پست شهرستان های کوچک و بحث کیفیت سرویس توجه بیشتری داشتم علی ایران دوست جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اَمرداد ۱۳۸۵ ۰۹:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی ایران دوست ۷۲۷۱ روز قبل در قسمت " آیا زنگ خطر شرکت پست خاموش می شود" مدیر عامل محترم پست به عوامل چندی برای کاهش ضرردهی این شرکت اشاره کرده بودند. ولی از مهمترین عامل سخنی نگفته بودند!!!!!!!!!!!. تجربه جهانی نشانگر این واقعیت است که پست تنها با بها دادن به سرویس های مالی پستی است که از ضرردهی نجات می یابد. جناب آقای محبیان! پست بانک راه نجات پست است، به آن بیشتر توجه کنید. نوروز غلامی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۸۵ ۰۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط نوروز غلامی ۶۶۲۳ روز قبل اگر مدیر عامل پست بشم در حق کسی ظلم نمی کنم و از قدرت خودم برای تحمیل نظر و اراده غیر منطقی و غیر معقول خودم را به کسی تحمیل نمی کنم و قرار داد ظالم با مظلوم با کسی امضا ئ نمی کنم که متا سفا نه 0000000000000000 نیستم و عدالتم فقط به درد تو خونه خودم میخورد و نتیجشو به امید خدا تو ان دنیا می بینم اگه مدیرعامل شرکت پست بشم، چه کار میکنم و چه کار نمیکنم؟ شما چطور؟ اگر مدیر عامل پست بشید چه کار میکنید و جه کار نمی کنید؟ پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران