پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۰۹:۰۷

اگه مدیرعامل شرکت پست بشم؟!

آواتار محمود هراتیان نژادی
اگه مدیرعامل شرکت پست بشم؟!
توسط   محمود هراتیان نژادی   ۷۳۱۰ روز قبل
اگه مدیرعامل شرکت پست بشم، چه کار میکنم و چه کار نمیکنم؟ شما چطور؟ اگر مدیر عامل پست بشید چه کار می‌کنید و جه کار نمی کنید؟
آواتار سیدعلیرضا جعفرزاده
توسط   سیدعلیرضا جعفرزاده   ۷۲۸۴ روز قبل

شرکت پست باید توجه ویژه ای به پست بانک داشته باشد چرا که در همه جای دنیا رمز بقای پست ، پست بانک می باشد.

آواتار سیدعلیرضا جعفرزاده
توسط   سیدعلیرضا جعفرزاده   ۷۲۸۴ روز قبل

شرکت پست باید توجه ویژه ای به پست بانک داشته باشد چرا که در همه جای دنیا  بقای پست ، به پیشرفت پست بانک وابسته است.

آواتار علی ایران دوست
توسط   علی ایران دوست   ۷۲۷۱ روز قبل

اگر مدیر عامل پست بودم به پست شهرستان های کوچک و بحث کیفیت سرویس توجه بیشتری داشتم

آواتار علی ایران دوست
توسط   علی ایران دوست   ۷۲۷۱ روز قبل

در قسمت " آیا زنگ خطر شرکت پست خاموش می شود" مدیر عامل محترم پست به عوامل چندی برای کاهش ضرردهی این شرکت اشاره کرده بودند. ولی از مهمترین عامل سخنی نگفته بودند!!!!!!!!!!!. تجربه جهانی نشانگر این واقعیت است که پست تنها با بها دادن به سرویس های مالی پستی است که از ضرردهی نجات می یابد.

جناب آقای محبیان! پست بانک راه نجات پست است، به آن بیشتر توجه کنید.

آواتار نوروز غلامی
توسط   نوروز غلامی   ۶۶۲۳ روز قبل

اگر مدیر عامل پست بشم در حق کسی ظلم نمی کنم و از قدرت خودم برای تحمیل نظر و اراده غیر منطقی و غیر معقول  خودم را به کسی تحمیل نمی کنم و قرار داد ظالم با مظلوم با کسی امضا ئ نمی کنم  که متا سفا نه 0000000000000000 نیستم و عدالتم فقط به درد تو خونه خودم میخورد و نتیجشو به امید خدا تو ان دنیا می بینم     

اگه مدیرعامل شرکت پست بشم، چه کار میکنم و چه کار نمیکنم؟ شما چطور؟ اگر مدیر عامل پست بشید چه کار می‌کنید و جه کار نمی کنید؟