جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۵۸ EN مشکل PCM نمیزاره که من ADSL داشته باشم تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » مشکل PCM نمیزاره که من ADSL داشته باشم hamed ghafary جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۶ ۱۷:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 مشکل PCM نمیزاره که من ADSL داشته باشم توسط hamed ghafary ۷۰۰۸ روز قبل من نیاز شدید به ADSL دارم ممنون ولی به دلیل مشکل PCM نمیتونم ADSL داشته باشم اگه رشیدگی بشه ممنون میشم از مخابرات فرد اسدی هستم شماره 6602 خانم بخشی جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مهر ۱۳۸۵ ۱۲:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط خانم بخشی ۶۹۸۹ روز قبل طی پیگیری لازم از مرکز مورد نظر و بنا به گفته یکب از مسئولین این مرکز مشگل شما بزودی مرتفع خواهد گشت behrooz ghazi moradi جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ خرداد ۱۳۸۶ ۰۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط behrooz ghazi moradi ۶۹۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: خانم بخشی طی پیگیری لازم از مرکز مورد نظر و بنا به گفته یکب از مسئولین این مرکز مشگل شما بزودی مرتفع خواهد گشت من هم نیاز بهADSL دارم و خط من هم PCM است . از تهران منطقه پیروزی هستم لطفاً بگویید کی مشکل من برطرف خواهد شد salehi جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ آبان ۱۳۸۵ ۱۵:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط salehi ۶۹۷۲ روز قبل کاش یکی هم به فکر مرکز مخابرات نبوت (چهارراه تلفنخانه نارمک7792) بود که زودتر یکی راه بندازه اینترنت.(صبا نت یا اسیاتک که ارزونتره باشه چه بهتر) پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران