جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۵۸ EN سایت من اشتباه فیلتر شده لطفا ببینین! تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » سایت من اشتباه فیلتر شده لطفا ببینین! Mahdi Fardoust جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ دی ۱۳۸۵ ۱۲:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 سایت من اشتباه فیلتر شده لطفا ببینین! توسط Mahdi Fardoust ۷۱۱۹ روز قبل با سلام 2 هفته ای می شه که سایت من اشتباه فیلتر شده است ، 1 روز گشتم تا فهمیدم کدام سازمان فیلتر می کند حالاکه فهمیدیم چه فایده الان 2 هفته هست که در یکی از انجمن های همین سایت مطلبی را دیدم که شماره تلفنی برای رفع این مشکل دیدم ! جناب آقای هراتیان این شماره تلفن کانکشن اینترنت هستش خواهشن یک شماره تلفن درست بدین !!این وب سایت من هست که نمی دانم بی دلیل چرا فیلتر شده است : www.ir4n.ir اگر سایت با فیلتر شده است با این دومین وارد شوین ! www.booterteam.ir A R جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ دی ۱۳۸۵ ۰۲:۰۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط A R ۷۱۱۴ روز قبل با سلام میخوساتم بگم سایت مزبور به اشتباه فیلتر شده و من هم با نظر این دوست عزیز موافق هستم موفق باشید jamy kamy جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ ۱۶:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط jamy kamy ۶۹۸۳ روز قبل بله سایت های اموزشی زیادی فیلتر شده که نه سکسی بوده نه سیاسی برا منم جالبه؟ پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران