پرش به محتوای اصلی

شنبه -۱۳ تیر ۱۴۰۵- ۰۰:۰۰

ایجاد اشتغال

آواتار بهمن عرب رضایی
ایجاد اشتغال
توسط   بهمن عرب رضایی   ۷۲۰۷ روز قبل
سلام
در ابتدا امبدوارم در محل مناسب و درستی ایده خودم را مطرح کرده باشم
در ارتباط با اشتغال که مشکل اساسی کشور در حال حاضر می باشد به نظر بنده موانع زیر دیده می شود
  1. عدم توانایی دولت در ایجاد شغل برای تمامی متقاضیان
  2. عدم توانایی دولت در کنترل تسهیلات و واگذاری صحیح تسهیلات ارائه شده
  3. نداشتن اعتماد کافی دولت به مارکز خصوصی و برعکس
  4. نداشتن نیرو و توانایی دولت جهت نظارت بر مراکز خصوصی
به نظر اینجانب می توان  با ایجاد یک سری مراکز نیمه خصوصی که مدیریت سطح بالای آن در اختیار دولت است ایجاد اشتغال نمود. بطور کلی ایده من به شکل زیر خلاصه می شود
  1. ایجاد مراکز کاری: در این راستا دولت در مکانهای مورد نظرش شرکت های مختلفی را ایجاد می کند. منظور ایحاد فیزیکی یعنی ساختمان و امکانات اولیه برای شروع
  2.  تخصیص یک نفر(یا یک هیت) بعنوان مدیر از سوی دولت: برای هر شرکت یک نفر(یا هیت) بدون واسطه فقط جهت مدیریت شرکت انتصاب می شود. البته بهتر است فرد(هیت) با دولت در ارتباط مستقیم باشد.
  3. از بین دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاها نیروهای متخصص شرکت ها برگزیده شوند. البته نحوه گزینش  این افراد می بایست از گذرگاههای غیردولتی باشد. بعنوان مثال هر ساله دانشگاهها رتبه فارغ التحصیلان را اعلام می کند و شرکت ها موظفند از بین این افراد جذب نیرو کنند
  4. دولت با توجه به اینکه مدیرها را خودی انتصاب کرده است پروژها را در اختیار این شرکت ها قرار دهد.

البته این خلاصه طرح من است. امیدوارم مناسب باشد و امکان ارائه جزییاتش جهت بررسی در سازوکار دولت باشد
آواتار محمود هراتیان نژادی
توسط   محمود هراتیان نژادی   ۷۱۸۶ روز قبل

دوست عزیز سلام

از پیشنهاد ارزنده شما سپاسگذارم. قابل ذکر است در حال حاضر مراکز رشد و پارکهای فناوری توسط  و یا در جوار دانشگاه‌ها در سراسر کشور با خدمات و شرح وظایفی نظیر آنچه مورد نظر جنابعالی است در حال ایجاد و شکل گرفتن هستند.