پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۵۸

اظهارتشکرازبرقراری تارنمای تالارگفتگو

آواتار فاطمه سادات میرپور
اظهارتشکرازبرقراری تارنمای تالارگفتگو
توسط   فاطمه سادات میرپور   ۷۲۱۵ روز قبل

حضور همکاران محترم

روابط عمومی وزارت ICT

ضمن عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما از درگاه خداوند متعال سلامتی و موفقیت همه شما عزیزان را خواستارم.

امیدوارم با تلاش شما درانعکاس مشکلات و موانع، مسیرتعالی ایران وایرانی را هموارتر نمایید.

باسپاس فراوان.

آواتار محمود هراتیان نژادی
توسط   محمود هراتیان نژادی   ۷۲۱۵ روز قبل

حضور سرکار عالی را در تالار گفتگو گرامی داشته و خیر مقدم عرض می‌کنم.

امیدوارم از نظرات ارزنده شما بهره‌مند شویم.

آواتار زهرا مریدی
توسط   زهرا مریدی   ۷۲۰۸ روز قبل

برادر بزرگوار جناب آقای هراتیان

مشاور محترم وزیر و مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات

سلام علیکم

احتراما به استحضار می رساند اینجانب زهرا مریدی متصدی روابط عمومی اداره کل پست استان فارس نهایت تشکر و قدردانی خود را  نسبت به حضرتعالی در خصوص ایجاد تالارهای گفتگوی متخصصان روابط عمومی اعلام می دارم .جای بسی خوشحالی و سعادت است که جزء کوچکی از این وزارتخانه همچون من بتواند با بالاترین مقام مسئول خود در ارتباط بوده و از رهنمون ها و اندرزهای ایشان بهره مند گردد.جناب آقای هراتیان من به دلیل اینکه فرزند پستچی بازنشسته می باشم که با سابقه 27 سال خدمت زود تر از موعد به مقام بازنشستگی نائل امدند تا من بتوانم به جای ایشان در این اداره خدمت کنم از دوران کودکی شاهد فعالیتهای پستی بوده ام و  افتخار می کنم که هم خود و هم پدرم خدمتگزار این اداره بوده ایم .در خصوص اعلام همکاری خلاصه ای از فعالیت ها و سوابق خود را در زیر نوشته ام که در صورت صلاحدید حضرتهالی اگر بتوانم مفید واقع شوم خوشحال می شوم تا بتوانم در جهت تحقق اهداف وزارت گامی بردارم:

دارای مدرک کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی

مسلط به تکلم زبان انگلیسی و عربی

کسب مقام اول مسابقات قرآن در جشنواره قرآن و عترت اساتید دانشگاه آزاد اسلامی (ترجمه قرآن به انگلیسی)

موفق به گذراندن دوره مکالمه انگلیسی سطح پیشرفته (Chat) در سازمان مدیریت صنعتی منطقه جنوب کشور با نمره 100 (عالی) تحت نظر استاد زبان اصلی (خانم کریستینا هاسکی )

کسب مقام اول و ممتاز رشته ترتیل قرآن در این مسابقات از سال 77 تا 84 (چند دوره) در بخش دانشجوئی و اساتید

سابقه 7 سال داوری مسابقات قرآن کریم در آموزش و پرورش ناحیه 4 شیراز

سابقه 3 سال تدریس قرآن در دارالقرآن و عترت حضرت امام ره

کسب مجوز تدریس قرآن و تفسیر از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و سابقه 2 سال تدریس قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

کسب مجوز تدریس زبان انگلیسی در آموزشگاههای آزاد زبان و سابقه 2 سال تدریس زبان در کلیه سطوح

مجری تمامی برنامه ها از سوی دانشگاه آزاد اسلامی (جشن های ورودی-جشن ازدواج دانشجوئی-فراغت از تحصیل تا حد8000 نفر)

و در مراسم های مختلفی که از سوی این اداره برگزار می شود نیز اجراء دارم (مانند اجرای اخیر در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل پست این استان با حضور مدیرکل روابط عمومی شرکت پست و جمعی از اعضای هیأت مدیره این شرکت در شیراز) و گزارش 8 سال فعالیتهای مدیریت این اداره را در قالب گزارش powerpoint   اجراء کردم که مورد توجه حاضرین قرار گرفت

کسب مقام 20 وبلاگ برتر کشور در مسابقه ای که از سوی پرتال بانوان کشور در پرشین بلاگ برگزار شد  که آدرس وبلاگ من :  www.dalane-behesht.blogfa.com            می باشد

کسب مقام اول مسابقات آمادگی جسمانی  (رکورد دو سرعت) در زمان دانشجوئی

دانشجوی منتخب دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 1 کشور(استانهای فارس، بوشهر و کهکیلویه) و اعزام به اردوی منتخبین مشهد مقدس و راهیان نور شهرستان رامسر

عضو کمیته فرهنگی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و همکاری با دفتر فرهنگ اسلامی این واحد به صورت فعال از سال 77 تا 84

لذا از حضور شما تقاضا دارم به عنوان یک متخصص در امر روابط عمومی مرا از رهنمودها و پیشنهادهای ارزشمند خود بهره مند سازید و در صورت صلاحدید اگر بتوانم فعالیتی در این زمینه انجام دهم که مثمر ثمر باشد خوشحال
می شوم مرا یاری فرمائید تا بتوانم فردی مفید در این مجموعه باشم.

با تقدیم احترام

خواهر کوچک شما  زهرا مریدی

آواتار محمود هراتیان نژادی
توسط   محمود هراتیان نژادی   ۷۲۰۶ روز قبل

سرکار خانم مریدی

با سلام واحترام

وجود همکارانی پر شوق  و فعال نظیر سرکار ما را هر چه بیشتر دلگرم به کار میکند و امیدوار به موفقیت در نیل به اهداف.

ضمن تشکر از ابراز لطف شما نسبت به تالارهای گفتگوی سایت وزارت، سرکار عالی با توجه به تسلط به زبانهای انگلیسی و عربی می‌توانید با مراجعه به سایتهای خارجی، آخرین و جدیدترین مطالب علمی و تخصصی، دستاوردها و اخبار در زمینه ICT  را جمع‌آوری و ترجمه و برای درج در سایت وزارت ارسال فرمایید. همجنین مشتاقانه منتظر دریافت نظرات ارشادی شما برای هر چه بهتر شدن سایت وزارت هستیم.