پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۳۷

تجارت الکترونیکی به سبک مخابرات ایران (توزیع سیم کارت های اعتباری ثبت نام اینترنتی)‏

آواتار باقر نوروزی انارکی
تجارت الکترونیکی به سبک مخابرات ایران (توزیع سیم کارت های اعتباری ثبت نام اینترنتی)‏
توسط   باقر نوروزی انارکی   ۶۹۷۴ روز قبل

با سلام و خسته نباشید لطفا خواهشا صادقا یکی از مسئولین محترم شرکت مخایرات سیار نحوه توزیع سیم کارت ها را به عموم مردم اعلام کنید چون بنابر استناد سایت خودتان اول باید هزار تومان پرداخت می شد که شد و بعد معین کردید 33هزار تومان دیگر هم  پرداخت کنید تا سیم کارتتان را بعد از 10روز از دفتری که تعیین کردید دریافت کنید. اینجانب 25 اردیبهشت ودیعه دوم را پرداخت کردم. (بعد 16 روز) ولی هنوز سیم کارت نرسیده است .

آیا واقعا در این سیستم مشکل وجود ندارد؟؟

مزیت ثبت نام دستی:

1-     ان کسی که سیم کارت خودش را به صورت دستی ثبت نام کرده الان سیم کارت زود تر به دستش رسیده.

2-     آن کسی ثبت نام دستی بوده 33هزار تومان ودیعه دوم را نپرداخته سیم کارتش براش صادر شده و در دفتر موجود است بدون اینکه 33 تومان را پرداخت کند.

3-     آن کسی دستی ثبت نام کرده از رسانه ها اعلام شد در تاریخ مقرر سیم کارت خودش را دریافت کند که دو هفته پیش بود.

معایب ثبت نام اینترنتی در ایران:

1-     باید سریعا 33هزار تومان را پرداخت کنی نقدا.

2-     بعد از پرداخت ودیعه دوم ده روز بعد سیم کارت خود را تحویل بگیرید.

3-     سیم کارت را از محل دفاتر تعیین شده توسط خودتان در سایت دریافت کنید.

4-     من به ثبت نام اینترنتی اعتماد داشتم 20عدد ثبت نام اعتباری و 1عدد دائمی برای خودم و دوستانم انجام دادم که باعث خراب شدن خودم شد.

5-     مگر شما ای میل نگرفتید که تاریخ صدور را اعلام کنید.

ضمنا لطفا بیشتر به مسایل اخلاقی و رفتاری خود بپردازید که وقتی 09990 شما زنگ می زنیم جواب درست و حسابی بدهند نه وعده پوچ و ضمنا شماره 81712222 به ندرت گوشی را بر می دارد و به سر دلسوزی می گوید من اینجا مسئول ورود اطلاعات هستم در صورت خطا زنگ بزن و سایت mci هم در قسمت بازرسی  مشکل دارد تعداد محدود فقط حروف می گیرد آن هم پاسخگوی من نبود لاقل یک شماره پاسخگویی سالم بگذارید و یا اعلام نتیجه کنید به وسیله یک دقیقه همراه شهری 100تومانی یا یک اس ام اس  16 تومانی که زیر مجموعه خودتان است.

آواتار  salehi
توسط   salehi   ۶۹۷۲ روز قبل
عجله نکن.
تا 1-2 ماه دیگه سیم کارت بدستت میرسه!
یادت باشه همیشه سیستمهای دستی جلوتر از تکنولوژی جواب میده (:

توسط   باقر نوروزی انارکی   ۶۹۷۱ روز قبل

از دوستان خواهش می کنم اگر چنین مشکلی دارند اعلام کنند هر چند که ثبت نام الکترونیکی جز ضرر برای ما نداشت و یعنی اگر تجارت الکترونیکی اینه که من با تلفن 09990 را بگیرم و هزینه پیگیری تلفنی بپردازم واقعا فکر باطلی است اونم منی که از شهرستانم.واقعا مسئولین مخابرات بیاین ددر صورتی که عاجز نیستند و همین جا مفهوم ثبت نام الکترونیکی را توضیح بدهند. وگرنه  سیم کارتهای مرا باطل کنید و باقیمانده حسابم را به شماره حسابم واریز کنید.

توسط   باقر نوروزی انارکی   ۶۹۶۴ روز قبل

خودتان قضاوت کنید من امروز شنبه ساعت 10:30 دقیقه 19/3/86 با این شماره ها برای مشکلم تلفنی تماس گرفتم و همه شماره دیگری را معرفی کردند ولی باز هم به 09990 برگشت خوردم . واقعا اپراتور اول خیلی ضعیف تر از ایرانسل است.

بازرسی 88114224

بازرسی آقای کرمی – 88641057و58

81713220

88640172و713

تلفن واگذاری سیار 88640739

و نهایتا دوباره بازرسی 88641057 و اعلام شماره 09990

من که ضرر کردم ولی دست اخلاق و رفتار این آقایان درد نکند مخصوصا بازرسی که اعلام کردم من انتظار زیادی ندارم فقط مبالغ سیم کارت ها به من برگردانید و گفت شما باید بیایید اینجا شکایت بنویسید و ما شکایت تلفنی نداریم و واقعا من سیستم ثبت نامی ایتنرنتی شما  را واقعا من تحسین می کنم نوش جانتون اون همه سیم کارتی من ثبت نام کردم و این هم جوابم.پول را اینترنتی بگیرید و هر وقتی که مشکل بود بیایید شکایت بنویسید ضمنا ناگفته نمونه من دو شکایت 09990 دارم که هنوز جواب نگرفتم با شماره پیگیری 74129 و56608 قسمت بازرسی mciهم دارم که ناجوانمردها یک تلفن هم به من نزدند.

واقعا بالفرض من سیم کارت در هفته آینده به دستم برسد به چه درد من می خورد هم ثبت نام تیر ماه مخابرات شروع می شود و هم اعتباری ارزان می شود و هم همه 34 هزار تومان از یک ماه پیش به انها داده ام.

ولی ای کاش من همه مکالمات را ضبط می کردم و لینک می کردم تا ببینید من چه گفتم و شماها چه گفتید.

توسط   باقر نوروزی انارکی   ۶۹۶۴ روز قبل

واقعا که اوستای خوبی دارید این از جواب ندادن تلفنتون و گرفتن شماره پیگیری از من وزنگ نزدنتون حالا هم که ممکن 65 هزار ثبت نام دارید حالا در مقایسه بدون چون و چرای دو میلیون و نیم ثبت نام هزار تومانی صادر شده این پیغام را اول سایت گذاشتید.

به دلیل استقبال گسترده متقاضیان سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار، زمان واگذاری این سیم کارتها یک ماه پس از ثبت نام اینترنتی می باشد

متقاضیانی که قبل از تاریخ 3/3/86 با پرداخت مبلغ 10000 ریال ثبت نام نموده اند، جهت تکمیل ثبت نام سیم کارت اعتباری می توانند از بخش تکمیل

ثبت نام اقدام نمایند  .

توسط   باقر نوروزی انارکی   ۶۹۴۶ روز قبل

واقعا به شرکت مخابرات تبریک می گویم که امروز(ساعت 15:30 6/4/86) بعد از این وقت زنگ تماس گرفتندو اعلام کردند سیم کارتتون را تحویل گرفتید فقط همین چند کلمه  که به نظر من  خودش مزاحمت بود آن در ساعت خواب ناز که من فهمیدم که گفتم بله ولی 7 تاشو که نپرسید چندعدد ثبت نام کردید؟؟؟و شماره از این قرار بود81712117

ضمنا اینجانب17عدد ثبت نام داشتم که 7عدد 33هزار تومان را پرداخت کردم که 7عدد دیگرش را عمرا پرداخت نمی کنم و 3عدد دیگرش را برای دوستان ثبت نام کردم که این10هزارتومان هم صرف توسعه مخابرات کنید شاید اپراتورتون فرق ساعت 15:30ظهر تابستان را بدانند. مخابرات به این وسعت باید این همه نقص داشته باشد اخر به چه عنوان.