با سلام و خسته نباشید لطفا خواهشا صادقا یکی از مسئولین محترم شرکت مخایرات سیار نحوه توزیع سیم کارت ها را به عموم مردم اعلام کنید چون بنابر استناد سایت خودتان اول باید هزار تومان پرداخت می شد که شد و بعد معین کردید 33هزار تومان دیگر هم پرداخت کنید تا سیم کارتتان را بعد از 10روز از دفتری که تعیین کردید دریافت کنید. اینجانب 25 اردیبهشت ودیعه دوم را پرداخت کردم. (بعد 16 روز) ولی هنوز سیم کارت نرسیده است .
آیا واقعا در این سیستم مشکل وجود ندارد؟؟
مزیت ثبت نام دستی:
1- ان کسی که سیم کارت خودش را به صورت دستی ثبت نام کرده الان سیم کارت زود تر به دستش رسیده.
2- آن کسی ثبت نام دستی بوده 33هزار تومان ودیعه دوم را نپرداخته سیم کارتش براش صادر شده و در دفتر موجود است بدون اینکه 33 تومان را پرداخت کند.
3- آن کسی دستی ثبت نام کرده از رسانه ها اعلام شد در تاریخ مقرر سیم کارت خودش را دریافت کند که دو هفته پیش بود.
معایب ثبت نام اینترنتی در ایران:
1- باید سریعا 33هزار تومان را پرداخت کنی نقدا.
2- بعد از پرداخت ودیعه دوم ده روز بعد سیم کارت خود را تحویل بگیرید.
3- سیم کارت را از محل دفاتر تعیین شده توسط خودتان در سایت دریافت کنید.
4- من به ثبت نام اینترنتی اعتماد داشتم 20عدد ثبت نام اعتباری و 1عدد دائمی برای خودم و دوستانم انجام دادم که باعث خراب شدن خودم شد.
5- مگر شما ای میل نگرفتید که تاریخ صدور را اعلام کنید.
ضمنا لطفا بیشتر به مسایل اخلاقی و رفتاری خود بپردازید که وقتی 09990 شما زنگ می زنیم جواب درست و حسابی بدهند نه وعده پوچ و ضمنا شماره 81712222 به ندرت گوشی را بر می دارد و به سر دلسوزی می گوید من اینجا مسئول ورود اطلاعات هستم در صورت خطا زنگ بزن و سایت mci هم در قسمت بازرسی مشکل دارد تعداد محدود فقط حروف می گیرد آن هم پاسخگوی من نبود لاقل یک شماره پاسخگویی سالم بگذارید و یا اعلام نتیجه کنید به وسیله یک دقیقه همراه شهری 100تومانی یا یک اس ام اس 16 تومانی که زیر مجموعه خودتان است.