پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۳۸

اگر من وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بودم

آواتار حسن انصاری مقدم
اگر من وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بودم
توسط   حسن انصاری مقدم   ۷۲۲۹ روز قبل
به نام خدا
اگر من وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بودم :
-سیاست کلی: بر این باور بودم که مخابرات علی رغم اهمیت بسیار زیادی که دارد اما نباید به عنوان تنها وظیفه ی این وزارت خانه تلقی شود که در این راستا باید فعالیت های زیادی انجام داد که ان شاءالله در آینده به آن می پردازم
-ارتباطات رادیویی :با توجه به اینکه بخشی از ترافیک شبکه زمانی است-مثلا تابستانها که زوار زیادی به مشهد می آیند ترافیک شبکه زیاد می شود-می توان از یک ماهواره مخابراتی ترانسپوندری اجاره کرد و مشکلات ارتباطی را بهبود بخشید.
-ماهواره:با توجه به مطالعاتی که در این زمینه انجام داده ام هر ماهواره با هزینه ی بالایی ساخته می شود و پس چند سال که سرویس دهی می کند از مدار خارج شده و به سوی ستارگان می رود .با شراکت کشورهای اطراف مانند افغانستان می توان به جای هزینه کردن برای یک ماهواره مخابراتی کوچک ،در ساخت یک ماهواره مخابراتی بزرگ سرمایه گذاری کرد.
-کشورهای دیگر: باید تکنولوژی های خود را به کشورهای ضعیف تر صادر کنیم نه اینکه ببریم.
-بخش خصوصی: بخش خصوصی تا کنون نتوانسته است کارنامه درخشانی از خود ارائه دهد یک علت اصلی آن عدم آشنایی این بخش با تکنولوژی!!!تولیدات جدید جهانی است که مقصر اصلی آن آموزش کشور ماست . مثلا در بخش تلفن همراه می توان زیر ساخت ها را با حضور صاحب نظران و اندیشمندان ساخت و فقط پشتیبانی و گسترش خدمات را در اختیار بخش خصوصی قرار داد.
-جابه جایی های تلفن همراه:اگر تعداد سیمکارتهای شهر تهران را از مدیر عامل مخابرات سوال کنیم با تعداد مشترکانی که در هران از شبکه مخابرات استفاده میکنند تفاوت نسبتا زیادی دارد و اگر ارتباط مشترکانی که سیمکارت خود را در شهرهای دیگر استفاده می کنند را پس از مدتی یکطرفه و قطع کنیم از سیمکارت ها فقط در شهرهای محل صدور استفاده می شود و سازماندهی می شود.
-تلفن ثابت:باید برای استفاده از تلفن ثابت در کاربری های گوناگون هزینه های متفاوتی وضع شود تا عدالت رعایت شود .
آواتار حسن انصاری مقدم
توسط   حسن انصاری مقدم   ۷۲۲۹ روز قبل
عالی است