جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۳۸ EN ایجاد گروه مشاور دانشجویی در شرکت ارتباطات سیار تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » ایجاد گروه مشاور دانشجویی در شرکت ارتباطات سیار ت احمدی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ اَمرداد ۱۳۸۵ ۰۳:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 ایجاد گروه مشاور دانشجویی در شرکت ارتباطات سیار توسط ت احمدی ۷۲۳۷ روز قبل سلام من رجبی هستم ، دانشجوی رشته مهندسی مخابرات در گرایش انتقال ، اصلا نمی خواهم که در این مجال کوتاه کلی گویی کنم ، بدون آنکه مسئله خاصی را بیان کنم ، در میان بخشهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بخش مخابرات و از زیر مجموعه های این بخش شرکت ارتباطات سیار را بهتر می شناسم و این شاید به خاطر علاقه شخصی ام به شبکه تلفن همراه و گذراندن کارآموزی در محل این شرکت و یکی از مراکز نگهداری تلفن همراه بوده است ، به هر حال مسئله مشکلات شبکه موبایل خیلی ذهنم را مشغول کرده است و در شرکت ارتباطات سیار و در بخش های مختلف آن در مورد مشکلات شبکه اپراتور اول و دلایل آن زیاد کنجکاوی کردم ، در میان دلایلی که باعث مشکلاتی در ساختار شبکه موبایل شرکت ارتباطات سیار شده بود به این نتیجه رسیدم که دلایل اصلی این امر طراحی های اشتباه و بهینه سازی های غلط بود ، در مورد اصول طراحی شبکه موبایل خصوصا طراحی رادیویی این شبکه اطلاعات زیادی جمع آوری کردم ، از داکیومنت های مختلف ، و مقایسه می کردم ، مقایسه می کردم اصول طراحی تئوری و آنچه در عمل بر سر شبکه موبایل اپراتور اول آمده ! اشکالات بسیار فاحش بود ، نه اینکه بگویم اشکالات را به صورت جزئی می دانم اما اشکالاتی در شبکه موبایل اپراتور اول وجود داردکه یک فرد ناآشنا با شبکه موبایل هم این اشکالات را به راحتی متوجه می شود ، جدا از مساله بار علمی و صلاحیت طراحان محترم شبکه اپراتور اول ، مساله ای که بسیار برایم جالب بود اینکه ، می دیدم دانشجویان با علاقه زیادی به دنبال مسائل طراحی شبکه موبایل هستند ، دانشجویان رشته های مخابرات و الکتونیک که واحد های مشکل درسی را در دانشگاه ها پاس می کنند ، این طور به نظر می رسید که به راحتی شبکه موبایل و ساختار آن را درک کرده اند و با حوصله بیشتر به دنبال راه حل های رفع مشکلات شبکه موبایل هستند . من اگر جای وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات بودم در اولین فرصت دستور ایجاد گروهی متشکل از دانشجویان رشته های مخابرات و الکترونیک را برای حداقل مطالعه بر روی شبکه موبایل اپراتور اول و پیدا کردن مشکلات آن و پیشنهاد راهکارهایی برای رفع این مشکلات در بخش های مختلف را می دادم ، دانشجویان با حوصله بیشتر بر روی مسائل جزئی کار می کنند ، طراحی شبکه موبایل هم آنقدرها تخصصی نیست ، بیشتر احتیاج به حوصله و گذاشتن وقت دارد ،در ضمن با فرض آنکه این دانشجویان مشاور شرکت ارتباطات سیار کار خاصی از پیش نبرند ، حداقل فرصت گرانبهای کار در یک محیط واقعی علمی - کاربردی به آنها داده شده است ، آموزش هایی به آنها داده شده که بعدا می تواندمفید واقع شود و مهندسانی آشنا به مسائل روز و آشنا به کار واقعی را خواهیم داشت . با تشکر - سهند رجـبـی پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران